Λαμία:Δεν υπάρχει πλέον ζωή στην πλατεία Πάρκου

Μαζεύουν υπογραφές και ζητούν παρέμβαση Καραΐσκου οι δραστηριοποιούμενοι γύρω από την πλατεία

2

Επιχειρήσεις καταστρέφονται,εργαζόμενοι κινδυνεύουν,μαθητές εγκαταλείπουν τα φροντιστήριά τους και η πλατεία Πάρκου έχει γίνει πεδίο δράσης κλεπτών,διαρρηκτών,εκδιδομένων γυναικών και εμπόρων ναρκωτικών.

Κραυγή αγωνίας από τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται γύρω από το Πάρκο και καθημερινά υποφέρουν από όλη αυτή την άναρχη και παράνομη δραστηριότητα που εξακολουθεί παρά την αστυνομική εκ περιτροπής επιτήρηση του χώρου.

Ως εδώ δεν πάει άλλο λένε οι επιχειρηματίες και καλούν τις αρχές να επέμβουν.Με ανοιχτή επιστολή προς τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιο Καραΐσκο και κοινοποίηση σε Εισαγγελέα,Αστυνομία,Δήμο,ΕΒΕ ζητούν άμεση παρέμβαση. Δείτε την επιστολή που κοινοποιήθηκε και στα κοινωνικά δίκτυα:

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΡΟΜΑ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ κ.λπ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here