Δεν ήθελε η Γιάννα τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας;

1

Ερωτήματα θέτουν οι ακροατές του ΛΑΜΙΑ FM-1 και οι αναγνώστες της ιστοσελίδας μας για την απουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.Συμεών στην διάρκεια της επίσκεψης και των συναντήσεων στην Λαμία της προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.
Η κα Αγγελοπούλου επισκέφθηκε τόσο την περιφέρεια Στερεάς και είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Φάνη Σπανό όσο και τον Δήμαρχο Λαμέων Θύμιο Καραίσκο ενώ πραγματοποίησε με τους συνεργάτες της επίσκεψη και στο μνημείο του ρουμελιώτη ήρωα Θανάση Διάκου!

Τα ερωτήματα των ακροατών μας μεταφέραμε στην αρμόδια αντιδήμαρχο Αμαλία Ποντίκα η οποία μας απάντησε

“Εμείς θέλαμε να ήταν παρών ο Σεβασμιότατος είπε η κα Ποντίκα….”
Ετσι ούτε η Περιφέρεια ούτε ο Δήμος αλλά η Επιτροπή της κας Αγγελοπούλου προφανώς δεν ήθελε να είναι ο κ.Συμεών γιατί θα μιλούσαν τεχνοκρατικά!
Άλλωστε σε επικοινωνία του Σταθμού μας με την Μητρόπολη Φθιώτιδας λάβαμε την απάντηση ότι ο Μητροπολίτης ούτε είχε ενημερωθεί ούτε προσκληθεί…
(Γιάννα ή Μαριάννα;)

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι «άρχοντες» του τόπου εφ΄ όσον υπήρξε άρνηση από την επιτροπή για το 1821, θα έπρεπε να αντισταθούν, ενωμένοι πρέπει να κινούνται…
    Η κ. Αγγελοπούλου δεν εκπροσωπεί ούτε τιμά τους Έλληνες του 1821, τα ιδανικά της φυλής, εθνικά ιδεώδη, εκπροσωπεί πολιτικούς & συστήματα που βλάπτουν τα εθνικά συμφέροντα, ας ξυπνήσουμε, λέσχες & στοές, έχουν Ελληνική Ψυχή???
    Ασέβεια & απρέπεια να μην προσκληθεί ο Σεβασμιώτατος, παρομοίως & η «βόλτα» στο χώρο θυσίας & οστεοφυλάκιο του ηρώα της Αλαμάνας & Ρούμελης, ούτε τρισάγιο, ούτε ένα λουλούδι για τον νεκρό….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here