Δείτε πως εννοούμε την ανακύκλωση στη Λαμία (φωτο)

0

Βασικός κανόνας της ανακύκλωσης είναι η προσεκτική διαλογή των απορριμμάτων σε ανακυκλώσιμα και μη, προκειμένου να αποτεθούν στους μπλε και στους πράσινους κάδους, αντίστοιχα.
Δυστυχώς, ορισμένοι, όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες της Υπηρεσίας Καθαριότητας που δημοσιοποιεί ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Λάμπρου (στον οποίο ανήκουν και οι φωτογραφίες και το σχόλιο στο fb), γεμίζουν τους μπλε κάδους με κλαδιά, χώματα, οργανικά απορρίμματα ακόμα και νεκρά ζώα, κάνοντας δύσκολη τόσο τη σωστή αποκομιδή όσο και τη διαλογή των ανακυκλώσιμων.
Αυτός είναι άλλωστε, και ο μοναδικός λόγος που κάποιες φορές τα απορριμματοφόρα του Δήμου μας αδειάζουν – κατ’εξαίρεση – μπλε κάδους.

Ας προσπαθήσουμε λίγο περισσότερο στο κομμάτι της Ανακύκλωσης ώστε να μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο και πιο καθαρό Περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Ο χρήστης Giorgos Lamprou είναι στην πόλη Λαμία.
16 λεπτά ·
Βασικός κανόνας της ανακύκλωσης είναι η προσεκτική διαλογή των απορριμμάτων σε ανακυκλώσιμα και μη, προκειμένου να εναποτεθούν στους μπλε και στους πράσινους κάδους, αντίστοιχα.
Δυστυχώς, ορισμένοι, όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες της Υπηρεσίας, γεμίζουν τους μπλε κάδους με κλαδιά, χώματα, οργανικά απορρίμματα ακόμα και νεκρά ζώα, κάνοντας δύσκολη τόσο τη σωστή αποκομιδή όσο και τη διαλογή των ανακυκλώσιμων.
Αυτός είναι άλλωστε, και ο μοναδικός λόγος που κάποιες φορές τα απορριμματοφόρα (τα πορτοκαλί, όπως τα ξεχωρίζει ο γιος μου!) του Δήμου μας αδειάζουν – κατ’εξαίρεση – μπλε κάδους.
Ας προσπαθήσουμε λίγο περισσότερο στο κομμάτι της Ανακύκλωσης ώστε να μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο και πιο καθαρό Περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here