Γ. Σαρακιώτης στον ΛΑΜΙΑ FM-1: Ποτέ θα σταματήσουν τα εργατικά ατυχήματα στη ΛΑΡΚΟ- ΦΕΚ από τις 23 Μαΐου για Θερμοπυλες (Ηχητικό)

1

«Η απαξίωση της ΛΑΡΚΟ από την Κυβέρνηση έχει επιφέρει την ραγδαία αύξηση των εργατικών ατυχημάτων» τονίζει ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης σημειώνοντας πως μόνο τον τελευταίο μήνα έχουν προκληθεί τέσσερα (4) εργατικά ατυχήματα εντός των χώρων του εργοστασίου, με τους εργαζόμενους να διασώζονται την ύστατη στιγμή. Μιλώντας στον ΛΑΜΙΑ FM-1 κρούει τον κώδωνα του κινδύνου κάνοντας λόγο για απαξιωμένες εγκαταστάσεις .

Ο κ. Σαρακιώτης ερωτά τον ΥΠΟΥΡΓΌ ποιες πρωτοβουλίες προτίθενται να αναλάβουν ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας στη ΛΑΡΚΟ και να αποσοβηθούν ενδεχόμενα νέα εργατικά ατυχήματα;

«Δεν είναι δυνατόν από 23 Μαίου να έχει υπογραφεί ΦΕΚ και κανείς να μην γνωρίζει κάτι σε τοπικό επίπεδο» δηλώνει ο Γιάννης Σαρακιώτης για το θέμα της δημιουργίας νέας δομής προσφύγων στις Θερμοπύλες.

Ο αιφνιδιασμός είναι δεδομένος στο προσφυγικό αλλά ο πρώτος στην τάξη Υπουργός είναι ο Χρήστος Σταίκούρας ο οποίος πρέπει να βγει να πει ποιος δουλεύει τον Φθιωτικό Λαό ψιλό γαζί ο Υπουργός μετανάστευσης ή ο δήμαρχος Λαμιέων και ο Περιφερειάρχης.

Ο μόνος που μπορεί να βάλει ένα τέλος σε αυτό το γαιτανάκι των δηλώσεων και των αλληλοκατηγοριών είναι ο Υπουργός Οικονομικών, καταλήγει ο κ. Σαρακιώτης.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΡΑΚΙΩΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here