Γ.Ποντίκας: Κανονικά αύριο ο αγώνας ΛΑΜΙΑ – Αστέρας Τρίπολης!

0

“Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τα κρούσματα κορωναϊού που ιχνηλατήθηκαν σε 3 ποδοσφαιριστές του Αστέρα και ο αγώνας θα γίνει κανονικά αύριο Σάββατο στις 3 το μεσημέρι στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” δηλώνει στο κεντρικο δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο πρόεδρος της ομάδας της ΛΑΜΙΑΣ Γιώργος Ποντίκας.
Τα τρία κρούσματα δεν επηρεάζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και το μόνο που ίσως θα μπορούσε ίσως να αλλάξει τα δεδομέν είναι να βγουν ως το βράδυ θετικά τα τέστ που έγιναν το πρωι στην απσοτολή του Αστέρα που είναι καθοδόν για την Λαμία, δεν πιστεύω να είμαστε τόσο άτυχοι” είπε χαρακτηριστικά.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου μας δήλωσε επίσης ότι με τις κρατούσες συνθήκες κανονικά θα έπρεπε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να ειχε επιβληθεί πραγματικό γενικό lockdown και τότε θα βλέπαμε δραστική μείωση κρουσμάτων που να άλλαζε την υγειονομική εικόνα της χώρας και θα επανερχόμαστε σταδιακά στην κανονικότητα, επομένως και στην διεξαγωγή των πρωταθλημάτων παρουσία έστω περιορισμού αριθμού φιλάθλων!

Ο κ.Παπαιωάννου όπως αναφέρουν διάφορες πηγές θεωρεί διακύβευμα τον αυριανό αγώνα και περιμένει ως επιστέγασμα της οικονομικής του στήριξης προς την ομάδα ένα θετικό αποτέλεσμα.
“Σε αντίθετη περίπτωση θα αλλάξουν πολλά στην ομάδα” φέρεται να είπε χαρακτηριστικά και….σιβυλλικά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here