1 Δεκεμβρίου 2023
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Γ. Βάγγος στον Λαμία FM-1 96.2: «Τα ηλεκτρονικά τιμολόγια στους αγρότες παραπέμπουν σε πληρωμές νταβατζήδων – Ένα ακόμη χτύπημα» (συνέντευξη)

Δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ ο γνωστός αγροτσυνδιακλιστής λόγω φόρτου αγροτικών εργασιών την περίοδο εκέινη.

Τέλος τα χειρόγραφα τιμολόγια για τους αγρότες και η είσοδος στην ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι γεγονός. Πρόκειται για το νέο μέτρο που θέλει να περάσει η κυβέρνηση και αναμφίβολα έχει προξενήσει τις αντιδράσεις του αγροτικού κόσμου.

Ο αγρότης και συνδικαλιστής από την περιοχή της Βοιωτίας, Γιάννης Βάγγος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Λαμία FM-1 96,2 και μετέφερε την εικόνα αλλά και το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στον αγροτικό τομέα με αφορμή  το ψήφισμα περί εγκαινίασης του συστήματος mydata, της ηλεκτρονικής φορολόγησης.

«Σπασμένο, τηλέφωνο θα θυμίζει η όλη διαδικασία καθώς θα πρέπει να επικοινωνούμε συνεχώς με τον λογιστή. Πώς ένας αγρότης-παππούς θα έχει στο χωριό τάμπλετ και μπορεί να τα χειριστεί όλα αυτά; Θέλουμε κίνητρα και όχι τρικλοποδιές…»

Τέλος, ο κ. Βάγγος ανέφερε ότι «στις αρχές Δεκεμβρίου θα συναντηθούμε όλοι οι αγρότες προκειμένου να συζητήσουμε για την όλη κατάσταση. Τα προβλήματα είναι έντονα! Έχει εξαφανιστεί η παραγωγή και οι τιμές στα ράφια έχουν αυξηθεί κατά 22 τοις εκατό».

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

Λαμία – Ατρόμητος live FM-1 96,2

By Lamia FM-1 Team / 26 Νοεμβρίου 2023 / 0 Comments