Γρηγόρης Ντάνος : Να περάσει σε χέρια Δημοκρατικά και δημιουργικά η Περιφέρεια!

0

Αγαπητοί φίλοι,
Στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές στις 26 του Μάη, δοκιμάζεται το μέλλον και οι προοπτικές της Στερεάς Ελλάδας και των κατοίκων της, τα επόμενα χρόνια, η ποιότητα της ζωής τους και η οικονομική κατάσταση όλων των νοικοκυριών.
Αυτή η πραγματικότητα , περιγράφει ταυτόχρονα και την ανάγκη η περιφερειακή διοίκηση να περάσει σε χέρια Δημοκρατικά και δημιουργικά, αποβάλλοντας πολιτικές «φαμίλιες» και οργανωμένα δίκτυα συμφερόντων που καταστρέφουν την ανάπτυξη των πολλών, προσπαθώντας να υποτάξουν κάθε οικονομική δραστηριότητα.
Η Περιφερειακή Διοίκηση, έχει ανάγκη έναν καθαρό , τίμιο και θετικό λόγο που να δημιουργεί κλίμα εμπιστοσύνης για τους πολίτες της Στερεάς, όλων των κατηγοριών. Για τους νέους που εγκαταλείπουν απογοητευμένοι και νικημένοι από την ανεργία και την έλλειψη ευκαιριών, για τους εργαζόμενους που η κρίση ακύρωσε τις ελπίδες τους , για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που βιώνουν σε συνθήκες ασφυξίας.
Για όλα αυτά, συμμετέχω στον συνδυασμό του Δημήτρη Αναγνωστάκη ΣΤΕΡΕΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ, ενός καθαρού και καταξιωμένου αυτοδιοικητικού, πρώην Δημάρχου Χαλκίδας, με διαχρονική παρουσία στα κοινά.
Με τους περισσότερους συμπολίτες μου, είμαι σίγουρος ότι έχουμε συναντηθεί, είτε στα Επιμελητήρια, είτε σε Συλλόγους, είτε σε κοινή δράση για να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη και την δουλειά μας αποδοτική.
Έχοντας πάντα σαν γνώμονα το συμφέρον των πολλών, ζητώ την στήριξη σας και σε αυτή τη μάχη, για να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας παρουσιάζεται, για το κοινό μας μέλλον, επειδή η ζωή μας έχει αξία. Να κάνουμε την Στερεά, σημείο αναφοράς και κέντρο ενδιαφέροντος για όλους τους Έλληνες.

Με εκτίμηση,
Ντάνος Γρηγόριος
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος
Στερεά Υπεροχής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here