1 Δεκεμβρίου 2023
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Γιώργος Πιλίδης για Light: «Ποιο είναι το επίπεδο αυτού του παιδιού της φάπας;»

Ο Γιώργος Πιλίδης ο οποίος συμμετείχε στο τελευταίο Survivor, ήταν ένα από τα φαβορί όμως αναγκάστηκε να αποχωρήσει για λόγους υγείας.

Ο παλαιστής ξέσπασε βλέποντας ένα βίντεο του Light από παλιότερη συνέντευξή του, στην οποία είχε αναφέρει ότι του έχει γίνει πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης αλλά δε θα πήγαινε ποτέ μιλώντας μάλιστα με ιδιαίτερα ειρωνικό ύφος.

«Μου έγινε μια πρόταση για το Survivor. Κοίταξε να δεις, αν έχεις πεινάσει στην πραγματική σου ζωή, δε νομίζω ότι επιλέγεις να πας να τρως καρύδες και μπανάνες για έξι μήνες. Την αντιμετώπισε χιουμοριστικά την πρόταση που μου έγινε. Το reality televsion, πόσω μάλλον στην Ελλάδα του Power of Love κτλ, είναι κάτι που δεν είναι του επιπέδου μου. Θα πήγαινα, θα μάλωνα για ένα sleeping bag, μια καρύδα και μια μπανάνα και μετά θα γυρνούσα να το παίξω πίσω στην Ελλάδα τι; Αν πάω εκεί, και μου πουν ότι θα πρέπει να κοιμηθώ στη βρεγμένη άμμο, δε θες να ξέρεις τι θα ακούσει όλη η Ελλάδα» είχε πει χαρακτηριστικά ο Light.

Αυτά τα λόγια φαίνεται πως εκνεύρισαν τον Γιώργο Πιλίδη που έχει μιλήσει ανοιχτά για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τους λόγους που τον οδήγησαν στο ριάλιτι επιβίωσης και αναδημοσιεύοντάς το απόσπασμα της συνέντευξης έγραψε, «Ας μου πει κάποιος ποιο είναι το επίπεδο αυτού του παιδιού της φάπας».

 

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

Λαμία – Ατρόμητος live FM-1 96,2

By Lamia FM-1 Team / 26 Νοεμβρίου 2023 / 0 Comments