31 Μαΐου 2023
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Γιώργος Κοτρωνιάς: Ενώνουμε δυνάμεις για το νοσοκομείο μας – Συνάντηση με την Μίνα Γκάγκα

Μετά την συνάντηση που είχε ο βουλευτής Φθιώτιδας,Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Υφυπουργός Παρά το Πρωθυπουργώ Γιάννης Οικονόμου με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη για θέματα του Νοσοκομείου Λαμίας ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς που πρόσφατα είχε κάνει την δική του παρέμβαση για τα προβλήματα αυτά, δηλώνει δημόσια την ικανοποίησή του για την κίνηση Οικονόμου και ενημερώνει πως ακολουθεί την Δευτέρα η δική του συνάντηση με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Η δήλωση του κου Κοτρωνιά:
Εκφράζω την ικανοποίηση μου για τις ανακοινώσεις του φίλου, συντοπίτη Υπουργού Γιάννη Οικονόμου, μετά τη συνάντηση του με τον Υπουργό κ. Πλεύρη και την κινητικότητα που πλέον εμφανίζεται για τα θέματα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.
Αισθάνομαι δικαιωμένος για την πρόσφατη παρέμβασή μου, η οποία φαίνεται να συμβάλλει στη δρομολόγηση και θεραπεία των οξύτατων προβλημάτων του Νοσοκομείου μας.
Ασφαλώς τα προβλήματα δεν είναι μόνο τα συγκεκριμένα. Υπάρχουν θέματα με πληθώρα κλινικών και με αποχωρήσεις μεγάλου αριθμού ειδικευμένων και ειδικευόμενων ιατρών.
Το μείζον, όμως, είναι ότι ως Κυβέρνηση προκηρύσσουμε θέσεις που παραμένουν ακάλυπτες και το νοσοκομείο μας, όπως ομολογεί και ο διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ, δεν είναι ελκυστικό. Προφανώς αυτό έχει αιτίες και αφορμές.
Αυτά και άλλα θέματα του πρόσφατου νόμου για την πρωτοβάθμια περίθαλψη, θα συζητήσω την ερχόμενη Δευτέρα σε συνάντηση που θα έχω με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, κα Γκάγκα.
Η πολιτική μας στον τομέα της υγείας είναι αδιαπραγμάτευτη και θα συνεχίσω να είμαι παρών, να αναδεικνύω και να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων, στο πλαίσιο πάντα του θεσμικού μου ρόλου.

Facebook
Twitter
Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάζονται Περισσότερο