Γιώργος Ζήσιμος:Ταπεινώθηκα και αποχώρησα από το Δημ. Θέατρο

2
Τον λόγο που αποχώρησε ο ίδιος και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι από την πολιτική εκδήλωση της ΝΔ στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας εξήγησε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ζήσιμος.
Όταν σε μια εκδήλωση για την στήριξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού ο κ Μπακογιάννης και μάλιστα μπροστά στον πρόεδρο του κόμματος αναφέρεται ανοιχτά σε στήριξη του υπ. Δημάρχου Θύμιου Καραΐσκου προσβάλει όλους εμάς που είμαστε μέλη της Νέας Δημοκρατίας και δεν θέλαμε το κόμμα μας να παρέχει στήριξη σε κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο.
Αφότου έγινε αυτό προσωπικά ταπεινώθηκα,εκτιμώ και οι υπόλοιποι που αποχώρησαν και ενδεχομένως μελλοντικά να αναθεωρήσουμε και τη στάση μας απέναντι στο κόμμα το οποίο στηρίζουμε επί δεκαετίες ολόκληρες δήλωσε ο κ Ζήσιμος.


Audio recording >>

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σώπα ρε μπάρμπα ζήσιμο ταπεινώθηκες…είσαι και στο κόμα λές ποιό κόμα αυτό που ο νίκος εγκατέλειψε και όλοι εσείς για να ερωτοτροπειτε με συριζα και πασοκ. Καλά σας έκανε ο Μπακογιάννης και δεν ξέρω αν το καταλάβατε ήδη η ΝΔ έχει αναθεωρήσει τη στάση της προς εσάς οπότε δεν βρέχει κύριοι απλά σας φτύνουνε

  2. Εδώ & χρόνια έχω ξεφύγει από τις «επιλογές» κομμάτων, αποφασίζω με δικά μου κριτήρια.
    Η συγκεκριμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, δεν είχαν μάθει από την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ για τις «επιλογές» του κόμματος?
    ΟΙ «καρέκλες» δεν είναι «μόνιμες» αυτό να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ, είμαστε προσωρινοί σε όλα….
    Οι πολίτες πρέπει να μάθουν να κρίνουν από τα πραγματικά γεγονότα & να αποφασίζουν αυτοί (ούτε συγγένειες, ούτε κόμμα, ούτε το ατομικό όφελος, κ.λ.π). Αμήν & πότε….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here