Γιατί οι ρομά της Λαμίας μήνυσαν τον Στέφανο Χίο και το Μακελειό

3

Τα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου ανέβηκαν σήμερα οι δικηγόροι Δημήτρης Κρούπης και Δημήτρης Τσιγάνης προκειμένου να καταθέσουν μήνυση κατά της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και τον εκδότη της Στέφανο Χίο.

Το άρθρο της εφημερίδας Μακελειό για την παρουσία μεγάλου αριθμού Ρομά κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του πρωθυπουργού στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία ήταν αυτό που προκάλεσε την αντίδραση των Ρομά της πόλης που συμβουλεύτηκαν τους δικηγόρους και προχώρησαν στην κατάθεση της μήνυσης.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των ρομά Στερεάς Χαλιλόπουλος αναφέρθηκε στο δικαίωμα των ρομά ως πολιτών να έχουν ισότιμη μεταχείριση χωρίς ρατσιστικούς αποκλεισμούς.

Ενώ ο κος Κρούπης μίλησε για παράβαση της αντιρατσιστικής νομοθεσίας με το συγκεκριμένο άρθρο κάτι για το οποίο κατατέθηκε όπως είπε η σχετική μήνυση κατά των υπευθύνων της εφημερίδας.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για κάτι φυντάνια εκπαιδευτικούς που γύφτους τους ανεβάζουν γυφταιους τους κατεβάζουν στο FB, θα ασκηθεί καμία δίωξη κύριοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

  2. […] και από την Ξάνθη,σημείωσε χαρακτηριστικά,εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου της Λαμίας όπου λίγο πριν δια των συνηγόρων του Δημήτρη Κρούπη […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here