Γιαννακοπούλου κατά Κεραμέως: Θα γίνει χαμός, θα τη σκίσω [βίντεο]

0

Απόλαυση η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης στη Βουλή και, βασικά, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Δεν κατάλαβε ότι τα μικρόφωνα της αίθουσας ήταν ανοιχτά οπότε μιλούσε άνετη και ωραία στο τηλέφωνό της και ακούγαμε κι όλοι εμείς μέσα από το κανάλι της Βουλής.

Μιλούσε για την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τις αποφάσεις της για τα πειραματικά σχολεία. Η κριτική της ήταν άμεση και ολιγόλογη: «Τα έχει κάνει σκατά». Είναι μία άποψη που πολλοί συμμερίζονται για την κ. Κεραμέως έστω και αν δεν θα χρησιμοποιούσαν τις ίδιες ακριβώς λέξεις.

Είπε επίσης και πως θα τη σκίσει. Η Νάντια Γιαννακοπούλου τη Νίκη Κεραμέως. Παίρνω ποπ κορν και κάθομαι αναπαυτικά.

Λίγο αργότερα και αφού το βίντεο άρχισε να κυκλοφορεί έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε ότι δεν ήθελε να θίξει θεσμούς και πρόσωπα, όμως εξέφρασε την κάθετη διαφωνία της με τις ρυθμίσεις που προωθεί η υπουργός Παιδείες, για την οποία αναφέρει ότι «δεν φαίνεται να τα έχει καθόλου καλά με το διάλογο».

Σήμερα ακούσατε σε ζωντανή σύνδεση τα …”γαλλικά” μου.
Ο “δαίμων” του μικροφώνου είναι αμείλικτος. Εξέφρασα – με ανθρώπινο εκνευρισμό, είναι αλήθεια – την αντίθεσή μου σε ρυθμίσεις της κυρίας Κεραμεως, που δεν φαίνεται να τα έχει καθόλου καλά με το διάλογο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here