Βιργινία Στεργίου στον ΛΑΜΙΑ FM-1: Παραπληροφόρηση και ανυπόστατες οι ανησυχίες για την πεζοδρόμηση του κέντρου της Στυλίδας (Ηχητικό)

2

Την αντίδραση μερίδας επαγγελματιών και κατοίκων της Στυλίδας προκάλεσε το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής για πεζοδρόμιση της οδού Φαλάρων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Να γίνουν έργα πρώτα που θα δίνουν προοπτική στην πόλη και μετά να προχωρίσουμε σε πεζοδρομίσεις, δηλώνει στον ΛΑΜΙΑ FM-1 ο Γιάννης Κουφάς, ένας από τους 79 κατοίκους που υπογράφουν επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Δήμο.

Μιλώντας στον ΛΑΜΙΑ FM-1, η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου, εξήγησε το σχέδιό της για την ανακούφιση του κέντρου με την αναμόρφωση και της πλατείας στη συνέχεια, αποδίδοντας τις όποιες αντιδράσεις σε παραπληροφόρηση και ανυπόστατες φήμες.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] «Είμαστε όλοι υπέρ της αναβάθμισης της πλατείας, δυστυχώς όμως οι περίεργοι τακτικισμοί της Δημάρχου στο θέμα της πεζοδρόμησης της οδού Φαλάρων προκαλούν», δηλώνει στον ΛΑΜΙΑ FM-1 ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις για το ίδιο θέμα στον ΛΑΜΙΑ F… […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here