Αυτοκτονία στα Καλύβια Λαμίας!

Ιδιαίτερα γνωστός, κοινωνικός και αγαπητός στην δεκαετία του '70!

0

Τραγικό τέλος για τον εαυτό του επιφύλασσε ένας 86χρονος, κάτοικος εν ζωή του συνοικισμού Καλυβίων της Λαμίας.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία γύρω στις 9 το βράδυ ο 86χρονος την ώρα που συνήθιζε να κάνει έναν περίπατο άργησε να επιστρέψει.
Η οικογένεια του τον αναζήτησε και δυστυχώς λίγες δεκάδες μέτρα μακριά από το σπίτι τους βρήκαν κρεμασμένο από ένα δένδρο τον άνθρωπό τους.
Όταν έφτασε στο σημείο του περιστατικού το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο ηλικιωμένος ήταν ήδη νεκρός.

Επρόκειτο για ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό λαμιώτη έμπορο στο χώρο των κοσμημάτων που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας παρουσιάζονται συχνά περιστατικά αυτοχειρίας με πρόσφατο την αυτοκτονία κατά έναν ιδιαίτερο τραγικό τρόπο, του 42χρονου πυροσβέστη που αποκεφαλίστηκε με το υπηρεσιακό του αλυσοπρίονο στην περιοχή του Προφήτη Ηλία Λαμίας!

Ανύπαρκτες δομές κοινωνικής αρωγής, κοινωνική αποξένωση και αναλγησία, αλλά και ο σύγχρονος τρόπος ζωής σε ένα ιδιαίτερα ασφυκτικό περιβάλλον οδηγούν συνανθρώπους μας σε απονενοημένες επιλογές.
Τα διαβάζουμε κάνουμε ίσως ένα σχόλιο και πάμε παρακάτω μέχρι την επόμενη παρόμοια θλιβερή είδηση,αυτή είναι η κοινωνία μας και οι υποτιθέμενες δομές στήριξης των συνανθρώπων μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here