Αυτά είναι τα νέα κτίρια για το Πανεπιστήμιο -Ηχητικό

3

 

Νέες κτιριακές υποδομές για το πανεπιστήμο στη Λαμία εγκρίθηκαν στην αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ, όπως ανακοινώνει ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας .

Όσον αφορά στη Λαμία, η πρόταση αναφέρεται στην ανάπτυξη κτιριακών υποδομών, σε έκταση 26 στρεμμάτων, που βρίσκονται δίπλα στην υφιστάμενη κτιριακή υποδομή του Πανεπιστημίου (πρώην ΤΕΙ). 

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί αποφασιστικό βήμα για τη δημιουργία καλών υποδομών για τη λειτουργία της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, δηλώνει στον ΦΜ1 ο καθηγητής Ντίνος Τσαμαδιάς και σύμβουλος του Χρήστου Στακούρα.

Όπως αποκάλυψε Θα γίνουν τρία αμφιθέατρα , εστιατόριο, αίθουσες διδασκαλίας και κατοικίες για φοιτητές αλλά με την δυνατότητα να υπάρχουν κατοικίες και για την φιλοξενία προσκεκλημένων .

Η προσπάθεια δεν πρόκειται να σταματήσει για την διεκδίκηση του πανεπιστημίου υπογράμμισε και ανακοίνωσε την λειτουργία ερευνητικού ινστιτούτου με έδρα τη Λαμία .

ΤΣΑΜΑΔΙΑΣ για δελτίο 17.2.2020.mp3

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ . ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ Ο Α΄, Β΄, Γ΄, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΉΧΗ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ……ΜΟΤΟ …..ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ….!!! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ …..ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ…..ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ…..!!!

  2. stagiotis αν σε Σταικουρα- Τσαμαδια δεν βάζανε ΄τρικλοποδιές΄(βλεπε ΠΑΒΥΠ κτλ)τα αποτελέσματα θα
    ήταν αποτελεματικότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here