Αυστηροί έλεγχοι …..αλλά γεμάτο αυτοκίνητα και πολίτες το κέντρο της Λαμίας -Ηχητικό

1

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της αστυνομίας της Φθιώτιδας για τις μετακινήσεις των πολιτών ενώ ήδη τα πρόστιμα έχουν ξεπεράσει τα 50 για την Φθιώτιδα .

Απο σήμερα στους δρόμους της πολης της Λαμίας περιπολικά με μεγάφωνα καλούν τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να μείνουν στο σπίτι . Αντιφατικές όμως εικόνες στο κέντρο της πόλης της Λαμίας αφού η κίνηση στην πλατεία Πάρκου δεν θύμιζε ημέρα καραντίνας αλλά μία συνηθισμένη ημέρα με βροχερό καιρό .

Έξω απο τις τράπεζες έχουν σχηματιστεί ουρές αναμονής για ανάλήψη χρημάτων ενώ δεκάδες αυτοκίνητα κυκλοφορούν προκαλώντας μάλιστα κάποια στιγμή και κυκλοφοριακό χάος απο τα διπλοπαρκαρίσματα .

Σύμφωνα με την ενημέρωση απο τον υπέυθυνο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. στην Στερεά Σταύρο Κουτουλογένη έχουν βεβαιωθεί 203 παραβάσεις σε όλη την Περιφέρεια απο την Δευτέρα μέχρι και χθες Πέμπτη, εκ των οποίων 49 στην Φθιώτιδα. Την πρωτιά διατηρεί η Εύβοια με 70 παραβάσεις ενώ η Ευρυτανία έχει μόλις δύο .

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το δημοσίευμα είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στα κουτορνίθια που νομίζουν οτι την άλλη βδομάδα θα επιτραπεί η κυκλοφορία.
    Σχεδιάζουν την συνέχιση της μαζικής απαγόρευσης εως το τέλος Ιουνίου, συνεχίζοντας τις πολιτικές αυτοκτονίας που οδηγούν σε οικονομική καταστροφή

    https://www.bankingnews.gr/index.php?id=490559&fbclid=IwAR3S3xtMRReiXq1mCJVnH4xz7lPRqFx54aMZ5H7lRtjWfm3bWhMgdlV7iYc

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here