Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα του Samaras στην εκδήλωση της Ελ.Μακρή-Θεοδώρου!

1

Η πρώην βουλευτής Φθιώτιδας Ελένη Μακρή-Θεοδώρου έκλεψε την παράσταση των πολιτικών δρώμενων στην Φθιώτιδα η οποία σε χρόνο “στεγνό” από πολιτικές δραστηριότητες στην περιοχή μας οργάνωσε μια εκδήλωση με θέμα “Προοπτικές για την ασφάλεια του πολίτη” και γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΣΑΜΑΡΑΣ στην Λαμία.
Ομιλητής ήταν ο πρώην υπουργός της Ν.Δ.Μάκης Βορίδης και η δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ Μήνα Καραμήτρου.
Εκτός από τα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και πολλούς αυτοδιοικητικούς, το παρών έδωσαν και άνθρωποι και από άλλους πολιτικούς χώρους σε μια εποχή αμφισημίας και συμβολικών ανατροπών, στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Το ερώτημα ίσως είναι κατά πόσο όλος αυτός ο κόσμος πήγε στην εκδήλωση για την Νέα Δημοκρατία, για την κα Μακρή,για τον κ.Βορίδη και να στείλει μηνύματα σημειολογικών πολιτικών εξελίξεων.
Αν δια της εις άτοπον απαγωγής αποκλείσουμε την περίπτωση να αγάπησε ξαφνικά όλος ο κόσμος την Ν.Δ.αφού υπήρχαν και ακροατές με διαφορές καταβολές, απομένουν οι υπόλοιπες δύο εξηγήσεις.
Ο κ.Βορίδης εκπροσωπεί κυρίως μια συγκεκριμένη τάση στο χώρο της ΝΔ αλλά και σε ευρύτερα, ομόκεντρα ιδεολογικά ρεύματα που πολλοί ίσως από το ακροατήριο να μην ανήκουν εκεί, οπότε ως επικρατέστερη εξήγηση θα μπορούσε να αποτελεί η ίδια η κα Μακρή.
Μια μετριοπαθής πολιτικός με αξιακές αντιλήψεις που αγγίζουν ευρύτερα το εκλογικό σώμα και απηχούν την αγωνία μιας ζοφερής πραγματικότητας.
Οπως ανέφερε η ίδια «Η αγωνία του κόσμου που δεν αισθάνεται ασφαλής ήταν το κίνητρο μου για τη
διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης» και είναι παραδεκτό ότι τα τελευταία χρόνια οι έλληνες πολίτες δεν αισθάνονται ασφαλείς.

Από την εποχή
της αθρόας εισόδου στην χώρα μας χιλιάδων οικονομικών μεταναστών, η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί γεωμετρικά,η αστυνομία παρά τα όποια βήματα εκδημοκρατισμού της επιχειρήθηκαν μετά την μεταπολίτευση, επανήλθε στο καθεστώς της κομματικής και πολιτικής της χειραγώγησης με αποτέλεσμα οι πολίτες να αισθάνονται απροστάτευτοι!
Με αυτά τα δεδομένα η εκδήλωση της κας Μακρή άγγιξε με ακρίβεια το σφυγμό και της τοπικής κοινωνίας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. “Μια μετριοπαθής πολιτικός” ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΣ. ΔΩΣΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΛΕΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙΣ. ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΜΥΑΛΟ ΑΚΟΜΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here