Ασπίδα προστασίας από τον Ρουβίκωνα στο γιατρό από εργαζομένους του Mεταξάς

0

Την επίθεση σε διευθυντή κλινικής του νοσοκομείου Μεταξά από μέλη του Ρουβίκωνα καταδίκασε με έντονο τρόπο ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου, υψώνοντας «ασπίδα προστασίας» στον γιατρό.

Όπως αναφέρει το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσοκομείου σε ανακοίνωσή του, η επίθεση στον διευθυντή κλινικής έγινε την Πέμπτη το πρωί, με μέλη της οργάνωσης να τον κατηγορούν ότι παίρνει «φακελάκια» και καθυστερεί χειρουργεία.

«Ειδικά για τον συγκεκριμένο συνάδελφο γνωρίζοντας την μέχρι σήμερα επαγγελματική και επιστημονική του πορεία, ξέρουμε ότι δεν ισχύουν ούτε στο ελάχιστο τα καταγγελλόμενα» τονίζουν.

«Συνεπώς καταδικάζουμε την άδικη επίθεση του Ρουβίκωνα και προβληματιζόμαστε για τα κίνητρα και την σκοπιμότητα τέτοιων παρεμβάσεων του κάθε Ρουβίκωνα» υπογραμμίζουν.

Μάλιστα, οι εργαζόμενοι επισημαίνουν με νόημα ότι «υπάρχουν διαδικασίες καταγγελίας για οποιοδήποτε περιστατικό όπως το Γραφείο των δικαιωμάτων του Πολίτη, η Διοίκηση, ο Σύλλογος Εργαζομένων, για επώνυμες αλλά και ανώνυμες καταγγελίες».

«Όπως υποσχεθήκαμε με το χώρο της υγείας δεν έχουμε τελειώσει» απειλoύσε νωρίτερα η αναρχική οργάνωση στο κείμενό της που δημοσιεύτηκε σε σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου. Ο Ρουβίκωνας ανακοίνωσε μια «παρέμβαση», όπως την αποκαλεί, κατά ενός εκ των διευθυντών κλινικής του νοσοκομείου.

Source: Skai – Εσωτερικές ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here