Απ. Γκλέτσος:Πυριτιδαποθήκη της Ελλάδας το στρατόπεδο Στυλίδας (ηχητικό)

Να ειπωθούν αλήθειες για το προσφυγικό και να προσέξουμε ποιους μας ζητούν να φιλοξενήσουμε

3

Τις επιφυλάξεις και τους προβληματισμούς του σχετικά με τους χειρισμούς του προσφυγικού θέματος τόσο κεντρικά όσο και σε περιφερειακό επίπεδο,μετέφερε μιλώντας στον FM-1 ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Απόστολος Γκλέτσος.

Με αφορμή την συνάντηση της ερχόμενης Τρίτης των επικεφαλής των συνδυασμών για συζήτηση με τον Περιφερειάρχη για το προσφυγικό και τις υποχρεώσεις που καλείται να αναλάβει η Στερεά,ο κος Γκλέτσος ζήτησε κατ αρχήν  να γίνει συζήτηση με ουσία και δημόσια,παρουσία των Μέσων Ενημέρωσης.

Πρέπει να ειπωθούν επιτέλους αλήθειες,όπως το ότι η Στυλίδα και το στρατόπεδό της είναι η πυριτιδαποθήκη της Ελλάδας.Δεν χρειάζονται δορυφόροι όταν στέλνουν εδώ ως πρόσφυγες,καταδείκτες των πλέον στρατηγικών για την ασφάλεια μας σημείων.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε αγορι μου, τι πινεις και δεν μας δινεις; Εσυ δεν εισαι που ως Δημαρχος Στυλθδας ετοιμαζες το στρτοπεδο στο Αυλακι για τους λαθρο και μαλιστα προετρεπες τις Ελληνιδες να τεκνοποιησουν με τους μελαμψους, να λυσουμε το υπογεννητικο μας προβλημα; Να βαλω link με τις δηλωσεις σου; Τι μεσολαβησε; Δε μου λες, ποσες τουμπες εφερες με το αμαξι ειπαμε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here