Από Μητροπολίτου άρχεσθαι!

1

Με τον Μητροπολίτη Νικόλαο Φθιώτιδας συναντήθηκε την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 αντιπροσωπεία του συνδυασμού Λαμία στο Κέντρο με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λαμίας Παναγιώτη Στασινό.

Στην συνάντηση αναφέρθηκαν οι πολύπλευρες δράσεις της Μητρόπολης Φθιώτιδας και του Σεβασμιωτάτου Νικολάου ειδικότερα, ενώ κατατέθηκε από το Κο Στασινό συγκεκριμένο πλαίσιο ενεργειών που θα αναδείξουν και θα στηρίξουν το έργο που παράγεται.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την αναβάθμιση και στήριξη της λειτουργίας του Εκκλησιαστικού Λυκείου, την ανάδειξη της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ.Φθιώτιδας, την ενίσχυση του Μοναστηριακού και Θρησκευτικού Τουρισμού, την στήριξη του Εκκλησιαστικού Μουσείου και την αρωγή στις πολυσήμαντες κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις της Μητροπόλεως.

Ο Κος Στασινός δήλωσε πως πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα, για την νέα Δημοτική Αρχή, η ειλικρινής συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας επεκτείνοντας το σημαντικό Πνευματικό, Ποιμαντικό και Κοινωνικό της έργο και πως ο συνδυασμός Λαμία στο Κέντρο θα εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ακόμη μια φορά επαληθευόμαστε.
    Τα συμφέροντα & οι εξυπηρετήσεις & στο χώρο της τοπικής Εκκλησίας.
    Δεν γνωρίζετε Σεβασμιώτατε ποιο κόμμα υποστηρίζει τον κ. Στασινό?
    Εσείς το καταγγέλλατε, εντός των Ναών, λόγω της απαξιωτικής συμπεριφοράς του στην Εκκλησία της Ελλάδος, τα αντιχριστιανικά νομοσχέδια, τους φακέλους θρησκευτικών κ.λ.π.
    Κρίμα για την Εκκλησία που πρέπει να ορθοτομεί τον Λόγο της Αληθείας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here