Τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας με την παρούσα σύνθεση του πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα της οδού Αινιάνων.

Η συνεδρίαση επιφύλασσε,απολογισμούς,αποχαιρετισμούς αλλά και συγκίνηση.
Οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων αναφέρθηκαν στα πεπραγμένα της απερχόμενης δημοτικής αρχής και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου που αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από την 1η Σεπτεμβρίου.
Ο απερχόμενος δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης τόνισε ότι η παρούσα δημοτική αρχή προσπάθησε και πέτυχε να δημιουργήσει προϋποθέσεις βελτίωσης της ζωής των δημοτών αλλά υπήρξαν και εγγενείς δυσκολίες που δεν επέτρεψαν την υλοποίηση συνολικά του προγράμματος του συνδυασμού του.
Λίγο μάλιστα πριν την έναρξη της συνεδρίασης έβαλε και την τελευταία υπογραφή για την εκπόνηση των μελετών ωρίμανσης για την κατασκευή της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων και του νέου Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων Λαμίας ύψους 657.473,67 € που αποτελούν όπως είπε και την εγγύηση για την κατασκευή του έργου με δημόσια χρηματοδότηση ύψους 31.000.000 €..

Ελπίζω να συνεχίσει το ΔΣ το παραγωγικό του έργο αφήνοντας πίσω όλα όσα μας δίχασαν,τόνισε στην τοποθέτησή του από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως σήμερα ο κος Παναγιώτης Φώσκολος .Όλοι χρειάζονται στην πόλη μας όλοι πρέπει να παραμείνουν ενεργοί,συνέχισε και ζήτησε από την απερχόμενη δημοτική αρχή να μεριμνήσει ,έστω και λίγες μέρες πριν παραδώσει,να λειτουργήσουν τα κλιματιστικά στο Χαλκιοπούλειο .

Αποχαιρετιστήριος ήταν ο λόγος του επικεφαλής του συνδυασμού ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Σύγχρονη Πόλη  Γιώργου Σαγιά ο οποίος δεν συμμετείχε στις τελευταίες εκλογές παραμένει όμως όπως τόνισε ενεργός πολίτης.
Ο κος Παναγιώτης Στασινός στην τοποθέτησή του έκλεισε τον κύκλο της παράταξης της ΠΕΠΛΑ και σκιαγράφησε τα επόμενα βήματα μέσα από την παράταξη Λαμία στο Κέντρο της οποίας ηγείται πλέον.
Αποχαιρετιστήριος ήταν και ο λόγος του εκπροσώπου στο ΔΣ Τάσου Χρονά ο οποίος έκλεισε τον κύκλο του στον Α΄βαθμό της αυτοδιοίκησης και επανέρχεται στον Β΄βαθμό από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου Στερεάς με την Λαϊκή Συσπείρωση.
Η Βάσω Λέβα της παράταξης Παρέμβαση Πολιτών για την Λαμία,ο Δημήτρης Κούτρας από την παράταξη του Γιώργου Κοτρωνιά,ο Δημήτρης Κορέτζελος,ο Θανάσης Κλειτσάκης,ο Νίκος Ζιάκας από τον συνδυασμό του Νίκου Σταυρογιάννη,που δεν θα συμμετέχουν στο νέο ΔΣ αποχαιρέτησαν τους συναδέλφους τους.

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα των τοποθετήσεων αυτών:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here