Αποκαλύψεις στην Εύβοια: Ο δάσκαλος αποπλανούσε επί δύο χρόνια τη μαθήτρια

0

Ο 51χρονος γνώριζε το κορίτσι από τότε που εκείνο ήταν στο Δημοτικό

Επί δύο χρόνια αποπλανούσε τη 15χρονη μαθήτρια ο 51χρονος δάσκαλος Δημοτικού, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία στην Ερέτρια Ευβοίας για αποπλάνηση ανηλίκου. Αυτό προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, η οποία ξεκίνησε από ανώνυμη καταγγελία στην Εισαγγελία Χαλκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανώνυμη επιστολή περιείχε σειρά στοιχείων για τη δράση του 51χρονου. 

Ο δάσκαλος εντοπίστηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας μέσα στο αυτοκίνητό του, όπου βρισκόταν μαζί με το κορίτσι. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τόσο ο δάσκαλος όσο και η μαθήτρια παραδέχτηκαν ότι όλα αυτά συνέβαιναν δώ και περίπου δύο χρόνια.

Ο 51χρονος γνώριζε το κορίτσι από τότε που εκείνο ήταν στο Δημοτικό.

Η υπόθεση ήρθε στο φως λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψη καθηγητή στην Ηλιούπολη, ο οποίος είχε αποπλανήσει 15χρονη μαθήτρια. Η δράση του καθηγητή ήρθε στο φως όταν η μητέρα του παιδιού τον εντόπισε να κάνει βόλτα με την κόρη της στην Ηλιούπολη. Ο καθηγητής συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου και σήμερα Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

 ethnos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here