Απίστευτο: Υπουργοί δεν στηρίζουν τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ!

1

Ευτυχώς που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τους ξελασπώνει ενίοτε γιατί ως κυβερνητικό σχήμα,εκτός εξαιρέσεων θυμίζει κάτι προς…μπουλούκι!
Χαρακτηριστική περίπτωση η υποστήριξη υποψηφίων για τις προσεχείς περιφερειακές εκλογές που θυμίζει αρχαιοελληνικη τραγωδία.
Για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ως γνωστόν η κυβέρνηση έχει επιλέξει να υποστηρίξει ως υποψήφιο Περιφερειάρχη τον σημερινό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτρη Αναγνωστάκη.
Στο υπουργείο αυτό αναπληρώτρια Υπουργός είναι και η εκ μετεγγραφής πρώην νεοδημοκράτισσα Αικατερίνη Παπακώστα.
Λογικός συνειρμός η κα Παπακώστα να υποστηρίζει την υποψηφιότητα του συνεργάτη της Γενικού Γραμματέα Δημήτρη Αναγνωστάκη.
Αμ δε…
Αυτά συμβαίνουν σε λελογισμένες καταστάσεις κι όχι σε πολιτικά παρανοϊκές αντιλήψεις από τις οποίες μάλλον εμφορούνται ορισμένοι ευκαιριακοί αριστερο…δέξιοι!
Λοιπόν η κα Παπακώστα θαμβωθείσα από την αστρική λάμψη του νυν Δημάρχου Στυλίδας, δηλώνει δημοσίως ότι δεν στηρίζει τον κυβερνητικό υποψήφιο αλλά τον κ.Απόστολο Γκλέτσο!
Βεβαίως ουδείς ψόγος για τον άρχοντα της Ανατολικής Φθιώτιδας,λουκούμι του ήρθε!
Αλλά η ιστορία έχει και συνέχεια, γιατί ως γνωστόν οι αρχαιοελληνικές τραγωδίες είχαν πλοκή,δράση και ευρηματικά σασπένς.
Να ήταν μόνον η κα Παπακώστα κόρακας το πήρε!
Ιδού και έτερος Καππαδόκης ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης που ακολουθεί το λαμπρόν παράδειγμα της κας Παπακώστα και υποστηρίζει την υποψηφιότητα του κ.Γκλέτσου.
“Ετσι αποφάσισε ο πολιτικός μου φορέας ΑΝΕΛ” δηλώνει ο μη βουλευτής ευβοέας πολιτικός.
Βέβαια ουδέν κακόν αμιγές καλού λένε με νόημα κλείνοντας το δεξί τους μάτι γνωστοί ΑΝΕΛίτες της περιοχής.αν στο δεύτερο γύρο έχουμε μονομαχία Σπανού-Αναγνωστάκη θα υποστηριχθεί ο δεύτερος,άρα είμαστε μέσα στο πλαίσιο της κυβερνητικής μας συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Εικόνες απείρου κάλους.
Στην Πλατεία Ελευθερίας θα ομιλεί προεκλογικά ο Αναγνωστάκης και θα παρίστανται μέλη της κυβέρνησης και στην Πλατεία Πάρκου θα ομιλεί την ίδια ώρα ο Απόστολος Γκλέτσος όπου θα παρίστανται άλλα μέλη της κυβέρνησης!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here