Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Φθιώτιδας: Καταγραφή προβλημάτων στον Δήμο Δομοκού

1

Αντιπροσωπεία της Π.Ε. Φθιώτιδας με επικεφαλής τον Ατιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλία Κυρμανίδη επισκέφτηκε για να καταγράψει  αντιπλημμυρικά και εγγειοβελτιωτικά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δομοκού.

Εκεί βρέθηκε και ο Δήμαρχος Δομοκού, Μπάμπης Λιόλιος προκειμένου να υπάρχει μια ολιστική καταγραφή των προβλημάτων.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο κος Κυρμανίδης

Σήμερα επιθεωρήσαμε και καταγράψαμε αντιπλημμυρικά και εγγειοβελτιωτικά προβλήματα στο δήμο Δομοκού.

Ειδικότερα:

1. Τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις στην πρώην λίμνη Ξυνιάδας

2. Τη Γέφυρα Σοφιάδας

3. Τη λιμνοδεξαμενή του Νέου Μοναστηρίου Κατά την επιτόπια θεώρηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δομοκού κ Χ Λιόλιος, οι πρόεδροι των εμπλεκόμενων Δημοτικών Κοινοτήτων, τα ΔΣ των οικείων ΤΟΕΒ, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας κ Πολύζος Ζώης, καθώς και Μηχανικοί της Περιφέρειας και του Δήμου.

Κεντρική φιλοσοφία μας αποτελεί στα συγκεκριμένα προβλήματα να διερευνηθεί τόσο η τεχνική (κατασκευαστικά) όσο και η οικονομική δυνατότητα μόνιμων λύσεων.

Στοχεύουμε, όπου είναι δυνατό, να πάψει η αντιμετώπιση τέτοιου είδους αναγκών να καταντά επαναλαμβανόμενη δράση και να συνιστά μια συνεχή «αιμορραγία» πόρων και απασχόληση ανθρώπινου δυναμικού και μέσων, χωρίς ουσιαστικό και μόνιμο αποτέλεσμα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μάλλον για εκδρομή πήγατε, ήταν & ηλιόλουστη ημέρα….κ. Κυρμανίδη, η εμφάνιση της ΠΕΟ Λαμίας-Λάρισας σας άρεσε (συμπεριλαμβανομένου του κόμβου εξόδου-εισόδου Λαμίας)? Πότε θα καθαριστούν τα ρείθρα από σκουπίδια? πότε θα κοπούν οι θάμνοι στις άκρες του δρόμου? Πότε θα γίνει σωστή διαγράμμιση (σε τμήματα), με ειδικό χρώμα διαγράμμισης & ρινίσματα γυαλιού)? Πότε αντικατάσταση (φθαρμένων) πινακίδων Κ.Ο.Κ. & έλεγχος για τοποθέτηση νέων? Πότε θα τοποθετηθούν νέα προστατευτικά στηθεία σε επικίνδυνα σημεία (με αντανακλαστικά)? Πότε θα τοποθετηθούν «κολωνάκια» στις άκρες του δρόμου? Πάρτε κάποια πρωτοβουλία, από χρόνια έχει εγκαταλειφτεί ο δρόμος αυτός…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here