Αντίδραση Κοτρωνιά για επίσκεψη Πιτσιόρλα!

Αποχώρησε από την τελετή εγκαινίων ως ένδειξη διαμαρτυρίας η Κοινωνική Συμμαχία

2

Την δική του δυσφορία για την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού ανάπτυξης Στέργιου Πιτσιόρλα εκφράζει με γραπτή δήλωση του ο επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού Κοινωνική Συμμαχία,πρώην Δήμαρχος και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς. Νωρίτερα και μετά τον αγιασμό των νερών στον Γοργοπόταμο ο κος Κοτρωνιάς και οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του αποχώρησαν από την τελετή των εγκαινίων την ώρα που μιλούσε ο κος Πιτσιόρλας.
Δείτε και την σχετική γραπτή δήλωση:
Έντονη δυσφορία προκαλεί σε όλη την τοπική κοινωνία , η πρόσκληση του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης , κυρίου Πιτσιόρλα για τα εγκαίνια του αγωγού ύδρευσης στον Γοργοπόταμο.
Αντί να καλείται ο Υπουργός να δώσει εξηγήσεις για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση επαναλειτουργίας της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και την αθέτηση των υποσχέσεων για την αξιοποίηση των Ιαματικών πηγών των Θερμοπυλών και μάλιστα παρά τις εδώ και πολύ καιρό διαβεβαιώσεις του, καλείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Σταυρογιάννη σε εγκαίνια ενός ήδη ολοκληρωμένου δημοτικού έργου προφανώς για να καλυφθεί η ανεπάρκεια και η αδιαφορία της Κυβέρνησής του σε σχέση με την Φθιώτιδα.
Κατανοούμε την αγωνία τους να επιδείξουν έργο , αρνούμαστε όμως να νομιμοποιήσουμε αυτή την προεκλογική φιέστα , προτάσσοντας το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας ενάντια σε οποιοδήποτε κομματικό και προσωπικό συμφέρον.
Απαιτούμε την άμεση επαναλειτουργία της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας , την αξιοποίηση των Ιαματικών πηγών του Δήμου μας, που αποτελούν δύο μεγάλους άξονες ανάπτυξης της περιοχής μας , ζητώντας από τον Υπουργό και την Δημοτική Αρχή ,να δώσουν λύσεις προς όφελος των πολιτών και της ανάπτυξης του τόπου μας.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχει απόλυτο δίκιο ο πρώην Δήμαρχος. Ο κ. Σταυρογιάννης «αβαντάρει» το ΣΥΡΙΖΑ, μήπως & ωφεληθεί κάποιους λίγους ψήφους….
    * Αυτό το έργο είχε αρχίσει επί Δημαρχίας κ. Κοτρωνιά, με ευθύνη της ΔΕΥΑΛ….

  2. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 2017 , ΤΩΡΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΟΡΔΕΛΙΤΣΕΣ! ΕΚΛΟΓΕΣ Ε?
    ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΡΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑΟΣ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here