Ανάβουν φωτιές οι καταγγελίες μαθήτριας για τον μαθηματικό της – “Οι ερωτήσεις ήταν μόνο η αρχή”!

0

Η μαθήτρια σημείωνε ημερομηνίες και φράσεις. Στο εδώλιο ο κατηγορούμενος καθηγητής της, που ήταν και ο γυμνασιάρχης του σχολείου…

Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου αναβίωσε χθες η υπόθεση με κατηγορούμενο για προσβολή της αιδούς ανήλικης μαθήτριας κατ’ εξακολούθηση, έναν 58χρονο γυμνασιάρχη σχολείου της ανατολικής πλευράς του νησιού, που έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή αναστολή.

Ο εκπαιδευτικός κατηγορήθηκε και απολογήθηκε αρχικώς για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια. Από την Ενορκη Διοικητική Εξέταση, που διενεργήθηκε αλλά και από την μελέτη των στοιχείων της δικογραφίας από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου, δεν προέκυψε ωστόσο η τέλεση της συγκεκριμένης πράξης.

Η έρευνα εις βάρος του 57χρονου καθηγητή μαθηματικών με θέση διευθυντή στο σχολικό συγκρότημα, προέκυψε μετά από καταγγελία μαθήτριας η οποία υποστήριξε ότι από το τέλος του 2012 άρχισε να την αποκαλεί “μωρό μου”, ότι έκανε αισχρά κομπλιμέντα για τα εσώρουχα που φορούσε, ότι την φίλησε στο ντεκολτέ της και ότι την τραβούσε πάνω του, πιάνοντας από πίσω τα στήθη της.

Οι καταγγελίες της μαθήτριας
Πιο συγκεκριμένα ο εκπαιδευτικός κατηγορήθηκε για το ό,τι: Περί τα τέλη του έτους 2012, όταν η ανήλικη μαθήτριά του μπήκε στο γραφείο του και ζήτησε ένα αναλγητικό χάπι, κατά τη συζήτηση που είχαν, τη ρώτησε αν φορούσε κόκκινο στηθόδεσμο, καθώς και τι χρώμα εσώρουχο “στρινγκ” φορούσε, κόκκινο ή λεοπάρ, προκαλώντας της δυσαρέσκεια και αμηχανία.

Λίγες ημέρες αργότερα η ανήλικη εισήλθε στο γραφείο του για να ζητήσει το κλειδί της τουαλέτας και εκείνους όπως είπε, αφού την παρότρυνε να τον πλησιάσει για να της πει “κάτι”, τη φίλησε ψηλά πάνω από το δεξί στήθος, σε γυμνό σημείο του σώματός της.

Σε μη προσδιορισμένη επακριβώς ημερομηνία, αλλά πάντως εντός του Ιανουαρίου του 2013, όταν ο κατηγορούμενος εισήλθε στο γραφείο του, όπου βρισκόταν ήδη η ανήλικη, προκειμένου να πάρει το κλειδί της τουαλέτας, την πλησίασε τόσο, ώστε κόλλησε το σώμα του πίσω από το δικό της και την αγκάλιασε, τοποθετώντας τα χέρια του στο στήθος της.

Ο ίδιος απολογούμενος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται. Υποστήριξε ότι η μαθήτρια τον κατήγγειλε για λόγους εκδίκησης επειδή της έκανε παρατήρηση και την απέβαλε, ότι της έκανε ακόμη παρατήρηση διότι φαινόταν τα εσώρουχά της, ότι δεν έχει ξαναπασχολήσει στα τόσα χρόνια της καριέρας του τις αρχές παρά μόνο για μια έξωση που του έκαναν στο σπίτι, όπου διέμενε, διότι δεν δέχθηκε να βάλει καλύτερους βαθμούς στην κόρη του ιδιοκτήτη.

Τόνισε επίσης ότι δεν θώπευσε το στήθος της μαθήτριας αλλά επειδή είχε χτυπήσει το κουδούνι την άγγιξε στον ώμο και της ζήτησε να μπει με την φίλη της στην τάξη. Υποστήριξε επίσης ότι δεν είχε στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό παρά μόνο ένα φυλλάδιο από πολυκατάστημα.

Πηγή: dimokratiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here