Αμεσα ιδρύεται hot spot στην Μαυρομαντήλα για 2000 πρόσφυγες!

Ανακοινώθηκε παρουσία όλων των βουλευτών !

1

2000 πρόσφυγες πρόκειται να φιλοξενηθούν στο hot spot που δημιουργείται άμεσα στην Μαυρομαντήλα στα όρια Λαμίας-Στυλίδας.

Αυτό αποφασίστηκε στην σημερινή σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών παρουσία των κυβερνητικών βουλευτών του Νομού μας.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης η δημιουργία του κέντρου φιλοξενίας θα είναι γεγονός μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου,στην περιοχή Μαυρομαντήλας  χωρητικότητας 2000 περίπου προσφύγων με την ταυτόχρονη κατάργηση τoυ hotspot των Θερμοπυλών.
Αυτή τη φορά δεν αναφέρθηκε εάν πρόκειται για διαμετακομιστικό hot spot ή χώρο μεγάλης διάρκειας διαμονής προσφύγων.
Για το ίδιο θέμα αύριο το μεσημέρι Θα κληθούν στο υπουργείο ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες προκειμένου να ρυθμιστούν τεχνικά ζητήματα για την άμεση έναρξη εργασιών δημιουργίας το νέο hot spot.


Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων, υπήρξαν σοβαρές αντιδράσεις εκ μέρους των εγκατεστημένων στη βιομηχανική περιοχή Λαμίας επιχειρηματιών, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους ενώ συνολικά το δημοτικό συμβούλιο ζήτησε πριν το Υπουργείο αποφασίσει οτιδήποτε να υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση του Δήμου Λαμιέων.

Για να λειτουργήσει το νέο hot spot θα μεταφερθούν στη δημόσια έκταση της Μαυρομαντήλας προκάτ οικήματα ενώ άμεσα θα αρχίσουν οι εργασίες για την κατασκευή έργων υποδομής.

Εκεί θα μετεγκατασταθούν και οι πρόσφυγες από τις Θερμοπύλες…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ,5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΚΟΥ. ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΤΗ ΜΕΡΥΠ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ…..ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΤΕ ……ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ….!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ……!!!
    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ……….ΤΟ ΤΣΑΛΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΠΑΒΥΠ…..!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here