Έτοιμος ο Δομοκός να… υποδεχθεί την ηγεσία της Χρυσής Αυγής (ηχητικό)

0

Οι φυλακές του Δομοκού στη Φθιώτιδα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και το ρεπορταζ του ΛΑΜΙΑ FM-1, θα να είναι ο τελευταίος σταθμός για τα μέλη του σκληρού πυρήνα της Χρυσής Αυγής.

Οι φυλακές Β τύπου στο Δομοκό διαθέτουν πέντε πτέρυγες και κρατούνται σκληροί ποινικοί κακοποιοί. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που δεν θα έχει επαφή με τους υπόλοιπους κρατουμένους ήδη ετοιμάζονται τα κελιά για τους έξι του διευθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Τα μέτρα ασφαλείας μέσα στο Δομοκό για τους έξι θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά.

Σύμφωνα με πληροφορείς οι καταδικασμένοι της Χρυσής Αυγής θα προαυλίζονται μόνοι τους χωρίς να έρχονται σε επαφή με τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Επίσης εξετάζεται το σενάριο να μην έχουν και μεταξύ τους επαφές λόγω του ψυχροπολεμικού κλίμακος που επικρατεί στους κόλπους της εγκληματικής οργάνωσης.

Οι έλεγχοι που θα γίνονται στα κελιά τους θα είναι καθημερινοί ενώ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα βρίσκονται υπό επιτήρηση.

Είναι σε εξέλιξη εργασίες για να γίνουν πειθαρχικές οι φυλακές με μειωμένο αριθμό κρατουμένων και θα ενισχυθεί το κομμάτι της ασφάλειας, τονίζει στον ΛΑΜΙΑ FΜ-1 ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Βασίλης Γκουντόπουος προσθέτοντας πως επίσημη ενημέρωση για την έλευση των κρατουμένων δεν υπάρχει ακόμη.

Με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχουν τα ειδικά κελιά που να μπορούν να δεχτούν τους κρατούμενους της Χρυσής Αυγής ενώ συνεχιζουμε να είμαστε υπεράριθμοι, κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here