Έσκασε η βόμβα στα Καμένα Βούρλα! Μιλά ο γιατρός που την ανακάλυψε

Έκτακτη επικαιρότητα!

0

Ειδικοί πυροτεχνουργοί-βατραχάνθρωποι των ενόπλων δυνάμεων πραγματοποίησαν πριν από λίγα λεπτά ελεγχόμενη έκρηξη σε εκρηκτικό μηχανισμό από την εποχή του παγκοσμίου πολέμου!
Ολη η επιχείρηση έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας 10 μέτρα μακριά από την ακτή μπροστά στο κτήριο του Δημαρχείου.

Τον εκρηκτικό μηχανισμό είχε εντοπίσει πριν λίγες ημέρες γνωστός γιατρός της λουτρόπολης που κάνει υποβρύχιο ψάρεμα στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.
‘Ετσι μεχρι να γίνει η επιχείρηση εξουδετέρωσης του μηχανισμού είχε αποκλειστεί η περιοχή και δεν επιτρέπονταν να πλησιάσει κανείς είτε από την στεριά είτε από την θάλασσα.

Ήταν σε βάθος 15 μέτρων περίπου στην περιοχή μπροστά απο το Δημαρχείο τονίζει ο αντιδήμαρχος Καμμένων Βούρλων Δημήτρης Παπαναγιώτου σημειώνοντας ότι όλα πήγαν καλά στην επιχείρηση . Ελήφθησαν όλα τα μέτρα ασφαλείας επισημαίνει ενώ όλες οι αρχές ακόμη και ασθενοφόρο βρισκόταν σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο.

Την οβίδα ανακάλυψε ο γιατρός Κώστας Κεφάλας μετά απο υποβρύχιο ψάρεμα ο οποίος μίλησε στον ΦΜ-1 και τόνισε ότι δεν φαινόταν να ήταν παλιά. Ήταν σε μικρο σχετικό βάθος και ήταν πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή την οποία επισκέπτονται ακόμη και μικρά παιδιά . Ήταν αρκετά εμφανής και δεν μπορώ να πως με σιγουριά ότι ήταν πολύ καιρό εκεί , τόνισε χαρακτηριστικά .
Τηλεφώνησε σε αστυνομία και λιμεναρχείο προκειμένου να ενημερώσει κια ξεκίνησαν οι διαδικασίες .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here