Έπιασαν στην Θεσσαλονίκη τον χασισοκαλλιεργητή της Δαμάστας

0

Σε συνέχεια του από 17-09-2019 Δελτίου Τύπου, σχετικά με εντοπισμό φυτείας με (644) συνολικά δενδρύλλια κάνναβης, σε ορεινή, δύσβατη και απόκρημνη περιοχή (όρος Καλλίδρομο), του Δημοτικού Διαμερίσματος Δαμάστας Φθιώτιδας, από την ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των καλλιεργητών της φυτείας.

Πρόκειται για δύο (2) αλλοδαπούς, εκ των οποίων ο ένας εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (20-03-2020) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δυνάμει σχετικού Εντάλματος σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι ανωτέρω καλλιεργούσαν τα δενδρύλλια κάνναβης σε έναν ειδικά διαμορφωμένο – αποψιλωμένο δασικό χώρο, συνολικής έκτασης δύο περίπου στρεμμάτων, ενώ τότε είχαν κατασχεθεί επιπλέον συνολικά (37) κιλά & (768) γραμμάρια κάνναβης (ακατέργαστη & φυτικά αποσπάσματα).

Οι εντατικές δράσεις και επιχειρήσεις, με σκοπό την καταπολέμηση της οργανωμένης καλλιέργειας και διακίνησης των ναρκωτικών, παραμένουν υψηλά στην ατζέντα των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here