Έκτακτη Επικαιρότητα για τον κοροναϊό στη Φθιώτιδα !

Η αλήθεια για το "κρούσμα" στο Δήμο Καμένων Βούρλων!

0

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι και το 55 δείγματα που ελήφθησαν νωρίς το πρωί στο Νοσοκομείο Λαμίας από συνεργείο του ΕΟΔΥ από μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου οι οποίοι μετείχαν στο αποκαλούμενο και πάρτι κορονοιου είναι αρνητικά!

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα από την παρέα των νεαρών που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο πάρτι βρέθηκαν θετικά ένας 16χρονος μαθητής Λυκείου και ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Νέου Κρικελλου καθώς και μία μαθήτρια 15 χρονών.

Έτσι όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν σε αυτό το πάρτι μαζί με τα δύο διαπιστωμένα κρούσματα, έχουν τεθεί σε καραντίνα και νωρίς το πρωί της Κυριακής και οι 55 μαθητές συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, μετέβησαν στο Πέτρινο κτίριο του Νοσοκομείου Λαμίας όπου τους ανέμεναν συνεργεία του ΕΟΔΥ και τους υπέβαλαν σε τεστ κορονοιου.

Λίγο πριν τις 11:00 απόψε ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά οι υπάλληλοι της διεύθυνσης δημόσιας υγείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος ότι και τα 55 δείγματα είναι αρνητικά.
Παρόλα αυτά θα παραμείνουν για λίγες μέρες ακόμη σε καραντίνα και κατά συνέπεια δεν πρόκειται αύριο το πρωί να πάνε στα σχολεία τους.

Την ίδια ώρα επίσης λύθηκε το μυστήριο γύρω από το υποτιθέμενο κρούσμα κορονοιου στο Δήμο Καμένων Βούρλων.
Ειδικότερα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από υπεύθυνες πηγές της Περιφέρειας, αλλά και του Δήμου Καμένων Βούρλων ο
αρχικά θεωρηθείς ως κρούσμα στρατιωτικός που υπηρετεί σε μονάδα της Λοκρίδας δεν υποβλήθηκε ποτέ σε τεστ κορονοιου όμως στενό συγγενικό του πρόσωπο που υπηρετεί στο νησί της Σαντορίνης επειδή είχε κάποια συμπτώματα υποβλήθηκε στο τεστ και βρέθηκε θετικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πήγες ο συγκεκριμένος είχε τουλάχιστον 20 με 30 ημέρες που επισκέφθηκε τελευταία φορά το χωριό του στον πρώην δήμο Μώλου και εκεί έγινε το μπέρδεμα με τον ΟΔΔΥ.
Αυτή είναι η έγκυρη ενημέρωση για το θρίλερ που εκτυλίχθηκε σήμερα τις απογευματινές ώρες.
Δείτε και σχετική ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καμ. Βούρλων που εκδόθηκε αργά το βράδυ και επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας.

«Σχετικά με το κρούσμα COVID-19 στις 13/09/2020 που αναφέρονται πολλά ειδησεογραφικά μέσα ότι βρέθηκε στη Δ.Ε Μώλου σας ενημερώνουμε ότι λανθασμένα αναφέρεται ο Δήμος μας καθώς στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ασθενής έχει καταγωγή αλλά δεν κατοικεί μόνιμα στα όρια του δήμου μας.

Σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουμε και η μέριμνα όλων μας είναι να προστατεύσουμε τους δημότες και τους επισκέπτες μας.

Σε κάθε περίπτωση όμως ο καθένας από εμάς οφείλει να ακολουθεί τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Τηρούμε τις αποστάσεις μεταξύ μας. Φοράμε τη μάσκα όπου χρειάζεται.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here