Έκλεισε η γέφυρα Χαλκίδας από τους εργαζόμενους -Ηχητικό

0

 

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα και η Φθιώτιδα για το ασφαλιστικό. Το εργατικό κέντρο και τα σωματεία πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Χαλκίδα . Αιχμή του δόρατος το ασφαλιστικό ενώ σε τοπικό επίπεδο οι εργαζόμενοι αντιδρούν στα σχέδια της Κυβέρνησης για την ΛΑΡΚΟ.

Όλοι μαζί ένωσαν τις φωνές τους στην Χαλκίδα και δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους . Οι διαδηλωτές προσυγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγοράς και πορεύτηκαν στο πάρκο Βούρκου, στο χώρο της κεντρικής συγκέντρωσης, με συνθήματα για την Κοινωνική Ασφάλιση και για τη ΛΑΡΚΟ.

Κυριαρχούν τα συνθήματα «ο αγώνας των εργατών της ΛΑΡΚΟ είναι και δικός μας αγώνας»«οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ δεν σκύβουν το κεφάλι, το δίκιο τους θα βρουν με ενότητα και πάλη» και να «αποσυρθεί ο νόμος λαιμητόμος Κατρούγκαλου – Βρούτση».

<< θα κινηθούμε με όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτουμε κατά της τροπολογίας >> δηλώνει ο πρόεδρος των εργαζομένων Ανδρέας Κορέντζελος και πρόσθεσε πως τελείωσε η βιομηχανία στην χώρα καθώς αυτό είναι το μήνυμα μετά τα όσα έχουν συμβεί .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here