9 Δεκεμβρίου 2021
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
https://www.booked.net
+15
°
C
+17°
+
Λαμία
Τρίτη, 12
Πρόγνωση 7 ημερών
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άνοιξη στο νοσοκομείο Λαμίας,έρχονται γιατροί..

Μόνο καλές ειδήσεις είχαν να συζητήσουν στη Λάρισα την έδρα της 5ης ΥΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου Λαμίας και ο αναπληρωτής διοικητής κοι Χατζημαργαρίτης και Κολοκυθάς στην συνάντησή τους με τον ΥΠΕάρχη Νέστωρα Αντωνίου.
Από τους 11 επικουρικούς που ζητήσαμε μας εγκρίθηκαν οι 12 τόνισε χαρακτηριστικά στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του FM-1 ο κος Κολοκυθάς αφού όπως διευκρίνισε και μια πρόσθετη θέση που ζητήθηκε εγκρίθηκε και αυτή.Ήδη οι πρώτοι τέσσερις έχουν υπογράψει (2 στην αιμοδοσία,1 στο ακτινολογικό,1 νευροχειρουργός)και με το κλίμα εργασίας βελτιωμένο έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον να καλυφθούν και άλλες θέσεις.
Περιμένουμε μία παιδίατρο και γίνεται προσπάθεια να καλυφθούν και οι υπόλοιπες θέσεις επικουρικών.Περιμένουμε 2 μόνιμους επιπλέον έναν για την ΜΕΘ και έναν ογκολόγο,θέσεις που μας έχουν έχουν εγκριθεί,πρόσθεσε ο κος Κολοκυθάς. Παράλληλα συνεχίζονται οι ενέργειες για την προμήθεια του Αξονικού και με εξασφαλισμένα 900.000 ευρώ η απόκτηση και Μαγνητικού φαίνεται πολύ πιο εύκολη από τις ως τώρα περιπέτειες με τον Αξονικό.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάζονται Περισσότερο