Άναψαν τα αίματα.Πιάστηκαν στα χέρια πολίτης και δημοτικός αστυνομικός

2

Ο έλεγχος των δημοτικών αστυνομικών σε ένα ηλικιωμένο άνδρα στην πλατεία Συντάγματow ξέφυγε από τα όρια.

Ένας άνδρας της δημοτικής αστυνομίας σύμφωνα με το newsit.gr έκανε μέχρι και κεφαλοκλείδωμα στον άνδρα, ο οποίος προηγουμένως είχε αντιδράσει και αυτός βίαια, τραβώντας το μπλοκάκι του, όταν πήγε να του επιβάλλει πρόστιμο.

Όπως φαίνεται ο ηλικιωμένος δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα για να κυκλοφορεί έξω λόγω των απαγορεύσεων του κορονοϊού.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην Κύπρο απο χθες η αστυνομία μπουκάρει (χωρίς εισαγγελέα) στα σπίτια για να ελέγξει «αν υπάρχουν συγκεντρωμένα εκεί άτομα πέραν των μόνιμων ενοίκων». Ο έλεγχος θα γίνεται με «τη συνδρομή των παρατηρητών της γειτονιάς»:

    https://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/907404/

    Στην Ελλάδα, ο Μητσοτάκης ετοιμάζεται να βάλει συγκεκριμένο ωράριο κυκλοφορίας και πλαφόν στο πόσες φορές μπορούμε να ψωνίσουμε την εβδομάδα, ενώ αναζητά τρόπο να απαγορεύσει ολοκληρωτικά ακόμη και το ψήσιμο του αρνιού το Πάσχα για να μην «παρατηρηθούν συγκεντρώσεις ανθρώπων».
    Χθες απαγόρευσαν την κυκλοφορία στην παραλία της Θεσσαλονίκης ενώ ΜΜΕ ξεφτιλίζουν σε ζωντανή μετάδοση ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ που πήγαν στις τράπεζες για να εισπράξουν τα χρήματα που έχουν ανάγκη για να ζήσουν.
    Τώρα, εάν κάποιοι από εσάς νομίζετε οτι όλα αυτά γίνονται εξαιτίας ενός «ιού» κι επειδή «οι Ελληναράδες δεν συμμορφώνονται», ΤΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.

  2. H κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να εκδώσει εγκαίρως οδηγίες, και να τις κοινοποιήσει μέσω των ΜΜΕ, ούτως ώστε οι πληρωμές να γίνονταν, κατά αλφαβητική σειρά, σε βάθος μερικών ημερών ή μιας εβδομάδας; Ποια “ατομική ευθύνη” επικαλείται η κυβέρνηση, όταν αδυνατεί να ασκήσει τις αρμοδιότητες της ως διαχειριστής του κράτους;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here