Άλλα 6 αρνητικά δείγματα για το νοσοκομείο Λαμίας-Αγωνία για τα 3 δείγματα της Αταλάντης

0

Ανακούφιση και σήμερα στο Νοσοκομείο Λαμίας με τις απαντήσεις που ήρθαν από την Λάρισα για έλεγχο κορωνοϊού. 6 δείγματα εστάλησαν,6 αρνητικές απαντήσεις επέστρεψαν αλλά στο νοσοκομείο δεν εφησυχάζουν.

 

Στο πέτρινο κτίριο και στους ειδικούς θαλάμους φιλοξενούνται από το μεσημέρι του Σαββάτου 3 άτομα συνάδελφοι της γυναίκας από την Αταλάντη που διαγνώσθηκε θετική στον ιό.Οι συγκεκριμένοι δούλευαν στην ίδια βάρδια με την γυναίκα αν και δεν παρουσίασαν κάποιο σύμπτωμα 14 μέρες μετά.

Τα δείγματα που ελήφθησαν αναμένονται να απαντηθούν αύριο το απόγευμα και ως τότε η αγωνία και η εγρήγορση θα παραμένουν.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες η γυναίκα φαίνεται να νόσησε στην διάρκεια της άδειάς της η οποία τελείωσε στις 19 Μαρτίου με επαφές που είχε στην Αθήνα και την Βοιωτία τόπο καταγωγής της,και όταν την επομένη επέστρεψε στην δουλειά της ένιωσε αδιαθεσία και με σύσταση του γιατρού εργασίας της μονάδας όπου εργάζεται,επισκέφθηκε το ΚΥ Αταλάντης και ιδιωτικό εργαστήριο όπου έκανε το τεστ το οποίο βγήκε θετικό.

Με σύσταση του ΕΟΔΥ όπως η ίδια λέει απομονώθηκε στο σπίτι της. Τα αποτελέσματα βγήκαν στις 25 Μαρτίου και είναι απορίας άξιον πως επισήμως οι αρμόδιες αρχές ενημερώθηκαν το βράδυ της 3ης Απριλίου.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here