Ελένη Μπενιάτα: Εφαρμόζουμε αποφάσεις του Υπουργείου για το 9ο Γυμνάσιο Λαμίας

0

Με στεναχωρεί το κλίμα έντασης που δημιουργείται. Ζητώ αμοιβαία κατανόηση και σεβασμό για να βρουν τον δρόμο τα παιδιά μας…

Για το θέμα του 9ου Γυμνασίου Λαμίας όπου δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει τα μαθήματα αφού γονείς και μαθητές αντιδρούν στην σύμπτυξη του χώρου για να συστεγαστούν και οι μαθητές του ΕΕΕΚ τοποθετήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης  Ελένη Μπενιάτα.

Από το υπουργείο έχουμε ξεκάθαρη εντολή να γίνει αυτό που πρέπει,διευκρίνισε, επιμένοντας πως είναι υποχρεωμένοι στην Διεύθυνση να εφαρμόσουν την υπουργική απόφαση αφού τα έγγραφα δεν δικαιολογούν τις αντιδράσεις που υπάρχουν.

Η συστέγαση είναι προσωρινή και έχει ζητηθεί ήδη από την Βθμια Εκπαίδευση αναζήτηση χώρου για μόνιμη στέγαση του ΕΕΕΚ,σημείωσε η κα Μπενιάτα η οποία κάλεσε  τους μαθητές  να προσέλθουν στο σχολείο. Να  δούμε στην πράξη το πρόβλημα για να βρούμε και την λύση κατέληξε,προσθέτοντας πως οι απουσίες όλες αυτές τις μέρες καταλογίζονται κανονικά στους μαθητές γιατί όπως σημείωσε,πρέπει να κατανοήσουμε πως ο κάθε αγώνας έχει και κόστος.

Δεν έχουμε έλλειψη αιθουσών ούτε θέμα ασφάλειας όπως μας διαβεβαιώνουν οι τεχνικές υπηρεσίες του ́δήμου Λαμιέων, σημειώνει η κα Μπενιάτα.

.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here