Στρατιώτης και μαχητής και ας μην συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Ο Θανάσης Γιαννόπουλος ξεκαθαρίζει στον FM-1 πως δεν γίνεται ρίψασπις

1

Μετά την ανακοίνωση και δημοσιοποίηση των ονομάτων του ψηφοδελτίου για τις Εθνικές Εκλογές και ο αποκλεισμός μου από το ψηφοδέλτιο στη Φθιώτιδα είναι εύλογο και ανθρώπινο να αισθανθώ μια ιδιαίτερη πικρία. Όμως είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω ότι πιο πάνω από τις ανθρώπινες συναισθηματικές αδυναμίες είναι η αγάπη μου προς το κόμμα μας τη Νέα Δημοκρατία και τη μεγάλη μας παράταξη που 45 χρόνια υπηρέτησα και είμαι από τα ιδρυτικά της στελέχη.

Πάντοτε υπήρξα ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ της παράταξης για αυτό λοιπόν το λόγο σήμερα που διακυβεύονται τόσα μεγάλα προβλήματα είναι επιβεβλημένο να συμπαραταχθούμε και να συμπορευτούμε όλοι μαζί για να μπορέσουμε να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση με μεγάλη αυτοδυναμία και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κάνω έκκληση προς όλους τους φίλους μου, συναδέλφους και μη, πατριώτες και μη, προς όλους τους συμμαχητές της «ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ», προς όλους τους ψηφοφόρους μου και μη που βρήκαν καταφύγιο στον ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ «Κοινωνική Παρέμβαση και Δράση» να συμπορευτούν ως συμπαραστάτες με την μεγάλη μας παράταξη δίνοντας έναν αγώνα νίκης για να απαλλαγεί η πατρίδα μας από αυτή τη θλιβερή και καταστροφική κυβέρνηση και να ανατείλει κάτι το καινούριο και δημιουργικό που το έχει ανάγκη ο τόπος μας, οι πολίτες και όλοι οι πατριώτες.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ “ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ” ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΕΤΣΙ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ . ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑΠΕΙΝΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΔΕΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here