Φωκίδα:Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 21χρονου

0

Οι ολοήμερες έρευνες στην ορεινή περιοχή κοντά στο Λευκαδίτι Φωκίδας για έναν νεαρό που είχε χαθεί από το απόγευμα της Κυριακής στέφθηκαν από επιτυχία 24 ώρες μετά.

Ήταν κοντά στις 5.30 το απόγευμα όταν ο 21χρονος βρέθηκε, πεσμένος σε χαράδρα κοντά στο Λευκαδίτι Φωκίδας.και είχε ένα τραύμα  στο πόδι που τον δυσκόλευε.

Η περιπέτειά του ξεκίνησε όταν θελησε να περπατήσει στην περιοχή με τον 52χρονο θείο του. Ήταν  μάλιστα ο ίδιος που ενημέρωσε τις αρχές με το κινητό του πως έχει χαθεί από τον θείο του. Οι πρώτες έρευνες οδήγησαν στον 52χρονο χθες το βράδυ ενώ δεν υπήρξε κάποιο ίχνος από τον νεαρό. Το πρωί της Δευτέρας στις έρευνες συμμετείχαν εκτός των συγγενών  και των Αστυνομικών της Φωκίδας και άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ από την Λαμία με την βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου.

Μάλιστα από ένα σημείο και μετά στην περιοχή βρέθηκε ο διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ κ Αντώνης Μίχας ο οποίος συντόνιζε τις έρευνες. 24 ώρες μετά το πρώτο σήμα κινδύνου τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στην χαράδρα, εντόπισαν τον 21χρονο και έστησαν επιχείρηση ανάσυρσης του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here