Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017
  • Στερεά:Το τελευταίο μπάνιο για πρώην αντιδήμαρχο

  • Τι είπε στο Δ.Σ.ο Δημ.Μπρέκης,τι απάντησε ο Δήμαρχος!

  • Γ.Κοτρωνιάς: Αδιέξοδο στο θέμα των σκουπιδιών!

  • Στη φυλακή ο 70χρονος δολοφόνος του Αγ.Κωνσταντίνου!

  • Καμιά ανησυχία για το φυτοπλαγκτόν στο Μαλιακό!

  • Λαμία:Σκοτώθηκε ο πιλότος,αναβάλλονται οι αεροψεκασμοί

  • Παραλίγο να καούν ζωντανοί δυο νεαροί λαμιώτες!


Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 11:40

Τα παράπονα των γονιών και η απάντηση της Περιφέρειας για τα μαθητικά.

Να μεριμνήσει ώστε να πυκνώσουν τα δρομολόγια ανάλογα με την ώρα λήξης των μαθημάτων για να μην ταλαιπωρούνται νήπια και μικροί μαθητές του Δημοτικού, καλεί τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιο Καραΐσκο η Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων  Γονέων & Κηδεμόνων  Α/θμιας Εκπ/σης .  

Πως να επιλύσουμε ένα θέμα που δεν δημιουργήσαμε εμείς, απαντά με γραπτή ανακοίνωσή του, ο αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραΐσκος,επικαλούμενος την ΚΥΑ που βάζει τους περιορισμούς και καλεί όποιον έχει κάτι διαφορετικό να το προτείνει και ν ατο διεκδικήσουν από κοινού.                                                             

Διαβάστε τις δύο ανακοινώσεις:

Της Επιτροπής Γονέων

Τη φετινή σχολική χρονιά δημιουργήθηκαν  πολλά  προβλήματα   στη μεταφορά των μικρών μαθητών,  που φοιτούν στα Νηπιαγωγεία  και  στην   Α΄και  Β΄ τάξη του  Δημοτικού, κατόπιν γενίκευσης της εφαρμογής της Κ.Υ.Α. 1449/ 14.6.13.

Σε κοινή  σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε  στις 30.9.14 μεταξύ  Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και  Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε.,  
                                                       διαπιστώσαμε ότι:
Για άλλη μια φορά , στο χώρο της εκπαίδευσης , θυσιάζονται οι βασικές ανάγκες των μαθητών στο βωμό των αριθμών .
Με την κατάργηση του ενδιάμεσου δρομολογίου των  12.30 εξαναγκάζονται   τα νήπια και οι  μαθητές  της Α΄ και  Β΄ τάξης  μετά το τέλος του διδακτικού ωραρίου τους  (12.15 και 12.25 αντίστοιχα), να περιμένουν για πάνω από μιάμιση ώρα το λεωφορείο των 2.00 -2.15 μ.μ. . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το δικαίωμα των μικρών παιδιών για  ξεκούραση να μετατρέπεται σε καθημερινή ταλαιπωρία.
Είναι ολοφάνερο ότι η παραμονή τους στο σχολείο  είναι άσκοπη αφού δεν έχουν κάποιο διδακτικό αντικείμενο.  Επιπλέον δημιουργεί δυσλειτουργία στα υπόλοιπα τμήματα  και εγκυμονεί κινδύνους και για την ίδια την ασφάλεια των παιδιών μας.
Το σχολείο από θεσμός  μόρφωσης και διαπαιδαγώγησης  μετατρέπεται σε σταθμό φύλαξης. Καταστρατηγείται στην πράξη ο παιδαγωγικός ρόλος του, καταστρατηγούνται στην πράξη  τα δικαιώματα των παιδιών.
Η καθημερινή μεταφορά μικρών παιδιών με  το αστικό της γραμμής  μαζί με άλλους επιβάτες  δεν εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά τους αφού τα αστικά λεωφορεία δεν έχουν  συνοδό ούτε ζώνες ασφαλείας  και τα παιδιά δεν μπορούν -λόγω ηλικίας - να προστατέψουν  τον εαυτό τους.
Σε κάποιες διαδρομές  μισθωμένων μαθητικών λεωφορείων  γίνεται σύμπτυξη δρομολογίων με αποτέλεσμα  μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου να συνταξιδεύουν.   Σε αρκετές περιπτώσεις τα μικρά παιδιά βιώνουν  συμπεριφορές των μεγαλύτερων που δεν αρμόζουν στην ευαίσθητη ηλικία τους και υιοθετούν  αρνητικά πρότυπα.
Τέλος η έλλειψη συνοδού  έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα κατά την επιβίβαση, τη διαδρομή και την αποβίβαση των μαθητών.
                           Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων με κοινή απόφαση
                                                                     ζητάμε:
1.       Την αλλαγή της Κ.Υ.Α. 1449/14.6.13  με  κατάργηση της  υποχρεωτικής αναμονής  των μαθητών  μέχρι και  90 λεπτά (άρθρο 2 & 4).
2.        Δρομολόγιο στις 12.30 για την αποχώρηση των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης του Δημοτικού και των νηπίων.
3.       Δρομολόγιο στις 13.20 για την  αποχώρηση των μαθητών στο 6άωρο.
4.       Δρομολόγιο στις 14.05 για την κάλυψη των αναγκών του  7ώρου.
5.      Να υπάρχει ξεχωριστό δρομολόγιο για τους μαθητές  των Νηπιαγωγείων και του Δημοτικού όλων των τάξεων
6.       Να μην μετακινούνται μαθητές   της Πρωτοβάθμιας με αστικά ή υπεραστικά της γραμμής αλλά με μισθωμένα  μέσα μεταφοράς.
7.       Να υπάρχει υποχρεωτικά συνοδός  κατά τη μεταφορά με μισθωμένα λεωφορεία των νηπίων αλλά και των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου.
8.    Η αποβίβαση των μαθητών της Πρωτοβάθμιας  να γίνεται στο χώρο του σχολείου. Σε περιπτώσεις δύσκολης πρόσβασης του λεωφορείου να συνοδεύονται μέχρι το σχολείο από το συνοδό.
                          Καλούμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Α. Να δώσει άμεσα λύση  , δρομολογώντας λεωφορεία στις 12.30 για τα νήπια και τα παιδιά της Α΄και Β΄τάξης  του Δημοτικού , αφού η αναμονή τους ξεπερνά ήδη τα 90 λεπτά. ( Για τα νήπια: 12.15-14.05, Α΄-Β΄τάξη: 12.25-14.05))
Β.  Να προβεί  σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την  άμεση επίλυση των προβλημάτων.
 
Και την απάντηση του κου Καραΐσκου:
 
Η Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Φθιώτιδας, αναγνωρίζει ότι η βασική αιτία για τις δυσλειτουργίες που περιγράφει είναι η ΚΥΑ 1449/ 14.6.13 και τα όσα αυτή προβλέπει.
Επομένως η πρόσκληση ή η έκκληση για αλλαγές των προβλέψεων της ΚΥΑ,    οφείλει να τις απευθύνει στους συντάκτες της.  Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Π.Ε. Φθιώτιδας ούτε έχει καταρτήσει την ΚΥΑ, ούτε έχει δυνατότητα να την τροποποιήσει.
Η Π.Ε. Φθιώτιδας από πολύ νωρίς – άνοιξη του 2014- είχε επισημάνει τις επιπτώσεις και από τις αρχές του Σεπτεμβρίου του 2014 είχε ζητήσει τροποποιήσεις, που όμως δεν υλοποιήθηκαν μέχρι τώρα. Η Π.Ε. Φθιώτιδας, σε συνεργασία με τους φορείς της εκπαίδευσης, προσπάθησε  να μετριάσει τις επιπτώσεις όπου αυτό ήταν δυνατόν ή να εισηγηθεί την τροποποίηση στοιχείων της ΚΥΑ που σε άλλα σημεία πραγματοποιήθηκαν και σε άλλα αναμένονται.
Μέχρι στιγμής κανένα αίτημα, στο πλαίσιο των υφιστάμενων θεσμικών προβλέψεων (δεν) εκκρεμεί στις υπηρεσίες μας.
Αν παρά ταύτα η Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Φθιώτιδας έχει υπόψη της  κάτι σχετικό, παρακαλούμε να υποβληθεί άμεσα από τα αρμόδια όργανα –το Διευθυντή του σχολείου- στην αρμόδια υπηρεσία για να εξεταστεί και να επιλυθεί.
Η Π.Ε. Φθιώτιδας θεωρεί ότι έχει εξαντλήσει τις κατά νόμο αρμοδιότητες της για την μεταφορά των μαθητών, από και προς το σχολείο και η οποιαδήποτε περαιτέρω αλλαγή, έχει σχέση με την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου, που και εμείς και οι γονείς, όπως και οι εκπαιδευτικοί, επιδιώκουμε.
Διαβάστηκε 1483 φορές

http://www.loutraypatis.gr/gr/default.asp

Requirements

Η επικαιρότητα σε όλη την Στερεά...

Ιουν 23/2017 23.37.08

Ρεσιτάλ Σαξοφώνου στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας

in Στερεοελλαδίτικα
Το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας σας προσκαλεί στο Ρεσιτάλ Σαξοφώνου της σπουδάστριας Ασπασίας Ζώη, την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00, στην αίθουσα Συναυλιών «Αλέξανδρος Αινιάν» του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας, που βρίσκεται στη… περισσότερα...
Ιουν 22/2017 00.15.01

Ασφαλτόστρωση του προαύλιου χώρου του Ι.Ν Αγίων Αναργύρων

in Στερεοελλαδίτικα
Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων προχώρησε σήμερα στην ασφαλτόστρωση του προαύλιου χώρου του Ι.Ν Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται στην περιοχή του Κάστρου. Οι εργασίες θα συνεχιστούν με τους δύο ακόμη παράπλευρους δρόμους που… περισσότερα...
Ιουν 18/2017 20.57.58

Διακοπές κυκλοφορίας λόγω έργων στο κέντρο της Λαμίας

in Στερεοελλαδίτικα
Η Διεύθυνση Υποδομών και Τεχνικών Έργων (Τμήμα Οδοποιίας και Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων) του Δήμου Λαμιέων σας ενημερώνει ότι, στα πλαίσια του έργου «Συντήρηση και ανακατασκευή οριζόντιας σήμανσης οδών», θα πραγματοποιηθούν εργασίες… περισσότερα...
Ιουν 18/2017 20.39.49

Την Τρίτη 20 Ιουνίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμίας

in Στερεοελλαδίτικα
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ 20/6/2017 ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 36905 - 16/6/2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (Άρθρο 67, Ν.3852/10) Θέμα 1 : 6Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Δ.Λ. ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ… περισσότερα...
Ιουν 18/2017 20.27.40

Αρίστευσαν οι μαθητές της σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Φθιώτιδας

in Στερεοελλαδίτικα
Την Παρασκευή 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι πτυχιακές και διπλωματικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Γερμανός ο Μελωδός. Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος εννέα μαθητές, οι οποίοι απέκτησαν Πτυχίο ή… περισσότερα...
Ιουν 15/2017 10.18.59

Τραγουδώντας και χορεύοντας με το Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας

in Στερεοελλαδίτικα
Εκδήλωση αφιερωμένη στα πανηγύρια και τα γλέντια των νησιών του Αιγαίου,πραγματοποιεί το Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας , στο Κάστρο Λαμίας την Κυριακή 18 Ιουνίου. Μέσα από αναβιώσεις εθίμων, προβολές, αφηγήσεις, χορούς και τραγούδια θα… περισσότερα...
Ιουν 14/2017 16.15.23

Βραδιά παραδοσιακών χορών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Διβριωτών

in Στερεοελλαδίτικα
Ο Δήμος Λαμιέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διβριωτών διοργανώνουν Βραδιά Παραδοσιακών Χορών, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιούνη και ώρα 21.00 στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου στα Γαλανέικα Λαμίας.… περισσότερα...
Ιουν 14/2017 15.07.23

Θρήνος στην Χαλκίδα:Νεκρή σε τροχαίο 19χρονη,τραυματίας η δίδυμη αδελφή της

in Στερεοελλαδίτικα
Οι δύο αδελφές επέστρεφαν τα ξημερώματα στο σπίτι τους από βραδινή έξοδο μαζί με δύο νεαρούς 20 και 21 χρόνων. Για λόγους που ερευνά η Τροχαία Χαλκίδας το ΙΧ των παιδιών συγκρούστηκε με ΙΧΕ που οδηγούσε 30χρονος και επέβαινε μία… περισσότερα...
Ιουν 13/2017 15.54.24

Καρπενήσι:Διεθνής διάκριση για την ανάπλαση του εμπορικού κέντρου

in Στερεοελλαδίτικα
Μία από τις τρεις κορυφαίες θέσεις διάκρισης κατέκτησε το Καρπενήσι στον Διεθνή Aρχιτεκτονικό Διαγωνισμό «UIA Friendly and Inclusive Spaces Awards – Φιλικοί και Ανοιχτοί Χώροι σε όλους» που διεξάγεται κάθε τρία χρόνια από την «International Union of… περισσότερα...
Ιουν 10/2017 21.27.47

Στο Δίστομο ξέσπασε η Ζωή κατά του γερμανού πρέσβη....

in Στερεοελλαδίτικα
Ένα πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστές τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Γερμανό πρέσβη και τον Μανώλη Γλέζο συνέβη σήμερα στην επίσημη τελετή του δήμου Διστόμου με αφορμή τη θλιβερή επέτειο της σφαγής του Διστόμου, στις 10 Ιουνίου… περισσότερα...
Ιουν 10/2017 21.24.34

Θήβα: Τραυματισμός 8χρονου από σφαίρα

in Στερεοελλαδίτικα
Χάος με πυροβολισμούς, απειλές και ξύλο μεταξύ ρομά στη Θήβα μια μέρα μετά τον θάνατο 10χρονου μαθητή από ...αδέσποτη σφαίρα! Στην περίπτωση της Θήβας ευτυχώς δεν υπήρξε μοιραίο,μία όμως από τις σφαίρες που έπεφταν βροχή βρήκε… περισσότερα...
Ιουν 08/2017 21.31.09

Επίσκεψη μαθητών στον Φιλοζωϊκό Σύλλογο Λαμίας

in Στερεοελλαδίτικα
Επίσκεψη στον Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας έκαναν την Τετάρτη 7 Ιουνίου τα παιδιά του Ε2 τμήματος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας στα γραφεία του Συλλόγου (Λεωνίδου 24,Λαμία). Τα παιδιά που συνοδεύονταν από το διευθυντή του… περισσότερα...
Ιουν 08/2017 16.51.08

Απολογισμός πεπραγμένων από τον Δήμαρχο Δομοκού στις 26 Ιουνίου

in Στερεοελλαδίτικα
Καλείστε να προσέλθετε τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 και ώρα 13:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Πλατεία Μουσών 1), όπου θα πραγματοποιηθεί η Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού για τον απολογισμό… περισσότερα...
Ιουν 06/2017 15.57.39

O σκηνοθέτης είσαι εσύ...από το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης

in Στερεοελλαδίτικα
«Ο Σκηνοθέτης είσαι εσύ» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 και ώρα 20.00 το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων των Εργαστηρίων Κινηματογράφου και Κινουμένων Σχεδίων. Η… περισσότερα...

Υγεία, τεχνολογία,πολιτιστικά

Υγεία

Ιουν 17, 2017

Τηγανητές πατάτες-φόνισσες!

in ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά στον κόσμο, που τρώγεται μετά μανίας ως συνοδευτικό ή και ως κυρίως πιάτο, οι τηγανητές πατάτες, ενοχοποιούνται για πρόκληση πρόωρου θανάτου, αν κάποιος τις τρώει δύο φορές την εβδομάδα ή παραπάνω.… περισσότερα...
Ιουν 08, 2017

Το λευκό ή το μαύρο ψωμί είναι τελικά πιο υγιεινό;

in ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στο ερώτημα ποιό είδος ψωμιού είναι το πιο υγιεινό, η απάντηση μιας νέας μικρής ισραηλινής επιστημονικής έρευνας είναι ότι αυτό τελικά εξαρτάται από τον κάθε άνθρωπο, καθώς δεν αντιδρά ο οργανισμός όλων των ανθρώπων με τον ίδιο… περισσότερα...
Μαϊ 18, 2017

Το ταχίνι στη μάχη για την υγεία της καρδιάς και των αγγείων

in ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το ταχίνι είναι μια τροφή απόλυτα ενταγμένη στη Μεσογειακή διατροφή και τα τελευταία χρόνια έχει συμπεριληφθεί στα σούπερ τρόφιμα, καθώς η κατανάλωσή του αποδεδειγμένα μπορεί να συμβάλλει στην προαγωγή της υγείας και την… περισσότερα...
Μαϊ 18, 2017

Χάστε 8 κιλά σε 2 μήνες...

in ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αν το πήρατε απόφαση και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε δίαιτα και να απαλλαγείτε από τα λίγα ή τα πολλά κιλά που βαραίνουν το σώμα και τη διάθεσή σας, εμείς σας ετοιμάσαμε την ιδανική δίαιτα για να πετύχετε τον σκοπό σας. Όλες οι… περισσότερα...
Μαϊ 18, 2017

5 στόχοι για το καλοκαίρι...

in ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Έχουμε ήδη κλείσει εισιτήρια για το αγαπημένο μας νησί, αλλά ακόμη δεν έχουμε κλείσει ραντεβού στον γυναικολόγο, ούτε στον οδοντίατρο! Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να θέσουμε μερικούς σημαντικούς στόχους για την υγεία μας πριν βγούμε στην… περισσότερα...

Πολιτιστικά

Μαϊ 18, 2017 182

Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων.

Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων την ερχόμενη Πέμπτη, 18…
Ιουλ 15, 2016 1955

Πού πήγε πάλι ο... Jordan;

Στην πρωτεύουσα ταξίδεψε για δύο παραστάσεις το Τμήμα Ενηλίκων του Θεατρικού…
Ιουν 07, 2016 2244

Παγκόσμια διάκριση για την Pizza Fan και την Ελλάδα

Παγκόσμια διάκριση για την Pizza Fan και την Ελλάδα! Τον Απρίλιο του 2016, στα διεθνή…
Φεβ 26, 2016 2588

Ρομποτική για μαθητές Δημοτικού

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς…

Τεχνολογία

Μαϊ 18/2017 10.13.30

Μας αφορά όλους. Τι είναι το ransomware και πως 'χτυπά'.

in ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Παγκόσμια αναταραχή έχει προκαλέσει η γιγάντια κυβερνοεπίθεση που είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες με στόχο δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς και εταιρίες σε όλο τον κόσμο. Εν δυνάμει θύματα όμως, είμαστε όλοι και καλό είναι να… περισσότερα...
Απρ 27/2017 21.13.18

Ξεκίνησε η διανομή του Windows 10 Mobile Creators Update.

in ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
H Microsoft ανακοίνωσε την διάθεση του Windows 10 Mobile Creators Update (γνωστού και ως Windows 10 Mobile Redstone 2). Σύμφωνα με την Αμερικάνικη εταιρεία, όλοι τώρα θα μπορούν “να δημιουργούν, να μοιράζονται και να απολαμβάνουν την… περισσότερα...
Ιαν 19/2017 10.06.47

Έτσι θα βρίσκετε πλέον εύκολα πάρκιν...

in ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Η Google συνεχίζει να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα δεδομένα που συγκεντρώνει από τα εκατομμύρια χρήστες της υπηρεσίας Google Maps, εμπλουτίζοντας την με περισσότερες και χρήσιμες δυνατότητες. Έτσι μετά την εμφάνιση της κίνησης… περισσότερα...
Νοε 18/2016 20.50.32

Μόνο ένα από τα τρία iPhone θα διαθέτει οθόνη OLED.

in ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Το επόμενο έτος θα έχουμε την 10η επέτειο του iPhone. Λόγω της ειδικής αυτής περίστασης, έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς άρθρα και αναλύσεις και έχουν κυκλοφορήσει φήμες, ότι η εταιρεία με έδρα το Cupertino στην California,… περισσότερα...
Οκτ 22/2016 10.56.50

Το Galaxy S8 θα διαθέτει iris scanner και dual-camera setup.

in ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Η Samsung καθησύχασε τους προμηθευτές της που επηρεάστηκαν από την αποτυχία του Galaxy Note7 και ανακοίνωσε ότι θα τους αποζημιώσει. Σύμφωνα με αναφορές από την Νότιο Κορέα, ένα μεγάλο μέρος των σχεδίων της Samsung αφορά στον εξοπλισμό… περισσότερα...