Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017
 • 59ο Καρναβάλι Μακρακώμης.Ζήστο και συ

 • Η Αστυνομία συμβουλεύει πως θα αποφύγετε κακοτοπιές και τους ...

 • Αποκριές με 120 μέτρα κοντοσούβλι στην Αμφίκλεια

 • Η ΕΠΣΦ αποκεντρώνεται.Συνεδρίαση στην Αταλάντη με θέματα του ...

 • Βρέξει χιονίσει,κινηματογραφικό καρναβάλι Λαμίας

 • Είδες η ΔΕΗ;Τον χειμώνα η αιθαλομίχλη το καλοκαίρι η έκπτωση

 • Η Λαμία απαντάει στο γήπεδο. Δηλώσεις Τεννέ,Βασιλόγιαννη,Ντου...


Ενόψη του τριημέρου της Αποκριάς, λόγω αυξημένης κίνησης και εξόδων αλλά και για κάθε μέρα που θα ακολουθήσει οι συμβουλές της Αστυνομίας προς τους πολίτες για πρόληψη κλοπών και γενικά εγκλημάτων κατά της ιδιοκτησίας είναι πολύτιμες. Ας τις έχουμε υπόψη μας για να μην ταλαιπωρηθούμε:
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, αλλά και σε όσους θα επισκεφτούν δημοφιλής καρναβαλικούς προορισμούς, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λαμβάνοντας πολύ απλά μέτρα προστασίας, τα οποία θα δυσχεράνουν ή ακόμα και θα αποτρέψουν τη διάπραξη διαρρήξεων στις οικίες τους όσο και κλοπών σε βάρος τους.
Πιο συγκεκριμένα:
 • Βεβαιωθείτε πριν την απομάκρυνσή σας από το σπίτι ότι έχετε ασφαλίσει καλά, όλες τις εξωτερικές πόρτες και τα παράθυρα της οικίας σας, καθόσον βάσει των στοιχείων πολλές διαρρήξεις οικιών συμβαίνουν από ανασφάλιστες θύρες ή παράθυρα.
 • Κατά την απουσία σας, να μην αφήνετε κλειδιά περιμετρικά του σπιτιού, όπως σε γλάστρες, περβάζια, κάτω από πατάκια εισόδου κ.α..
 • Να μην αφήνετε μεγάλα χρηματικά ποσά μέσα στο σπίτι ή το διαμέρισμα.
 • Να μην κοινοποιείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την απουσία σας από την οικία.
 • Να μην αφήνετε τα γραμματοκιβώτια γεμάτα από έντυπα και περιοδικά ή την είσοδο της οικίας γεμάτη με διαφημιστικά φυλλάδια στο κεφαλόσκαλο, διότι αποτελούν ενδείξεις που υποδηλώνουν την απουσίας σας.
 • Να αποφεύγετε να αφήνετε σκάλες ή διάφορα έπιπλα και άλλα ογκώδη αντικείμενα σε εξωτερικούς χώρους (αυλές και κήπους) που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους επίδοξους δράστες να αναρριχηθούν,
 • Να αφήνετε κάποιο φως αναμμένο, (καλό θα ήταν με χρονοδιακόπτη κατά τις νυχτερινές ώρες).
 • Να ενεργοποιείτε πάντα το σύστημα συναγερμού (αν υπάρχει).

 
Κατά τις εξόδους σε καταστήματα:
 • Να μην αφήνετε ποτέ το πορτοφόλι, το κινητό ή τα κλειδιά σας έκθετα πάνω σε τραπέζια.
 • Να μην αφήνετε, το μπουφάν ή το σακάκι, τη τσάντα ή το τσαντάκι μέσης, επάνω σε διπλανά καθίσματα ή κρεμασμένα σε αυτά, με χρήματα ή πορτοφόλια στο εσωτερικό τους.
Κατά τις μετακινήσεις σας ως πεζοί ή την κατά την παρακολούθηση των καρναβαλικών εκδηλώσεων:
(Πορτοφόλι – Τσάντα)
 • Μην μεταφέρετε μεγάλα χρηματικά ποσά στο πορτοφόλι σας, την τσάντα ή τη τσέπη σας.
 • Μη βάζετε το πορτοφόλι σας στην πίσω τσέπη παντελονιού.
 • Για κανένα λόγο μην αφήνετε ανοιχτές τις τσάντες σας.
 • Μην τοποθετείτε την τσάντα σας σε εμφανές σημείο στο εσωτερικό (καµπίνα) του αυτοκινήτου και μάλιστα στο κάθισμα του συνοδηγού, αλλά κάτω από αυτό.
 • Σε περίπτωση αρπαγής τσάντας, εάν δεν μπορείτε να αντισταθείτε και να συγκρατήσετε την τσάντα σας, σκεφτείτε ότι η υγεία σας και η σωματική σας ακεραιότητα είναι πιο πολύτιμα αγαθά.
 • Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα χαρακτηριστικά του επιτιθέμενου και του μεταφορικού μέσου, αν χρησιμοποίησε τέτοιο.
(Κινητό Τηλέφωνο)
 • Διατηρήστε το κινητό σας τηλέφωνο αθέατο, στην τσέπη σας ή την τσάντα σας, όταν δεν το χρησιμοποιείτε.
 • Μη δίνετε εύκολα το κινητό σας σε κάποιον άγνωστο, ο οποίος σας ζήτησε να κάνει μία «επείγουσα κλήση», χωρίς να ερευνάτε και να βεβαιώνεστε για το ότι πράγματι υπάρχει τέτοια ανάγκη.
 • Μην εμπιστεύεστε έναν άγνωστο, ο οποίος θα σας ζητήσει να δει το κινητό σας για να διαπιστώσει εάν είναι αυτό που «έχασε» ή για να εξετάσει το μοντέλο ή για άλλη παρόμοια δικαιολογία.

 
(Συναλλαγές σε ΑΤΜ)
 • Κατά την ανάληψη χρημάτων από Αυτόματα Τραπεζικά Μηχανήματα (Α.Τ.Μ.) εάν εντοπίσετε οποιοδήποτε ύποπτο αντικείμενο, αλλοιώσεις ή σημάδια στη σχισμή υποδοχής της κάρτας, όπως στρεβλωμένο πλαίσιο, εκδορές, επιπλέον εξαρτήματα, τρύπες κ.λ.π. αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο Α.Τ.Μ. και ειδοποιήστε αμέσως την Τράπεζα.
 • Σε περίπτωση που το Α.Τ.Μ. κρατήσει την κάρτα ή αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε προβλήματος κατά τη συναλλαγή, επικοινωνήστε μόνο με την Τράπεζα που σας χορήγησε την κάρτα.
 • Μην εμπιστεύεστε αγνώστους που προθυμοποιούνται να σας βοηθήσουν στο χειρισμό του Α.Τ.Μ. ή ζητούν το ΡΙΝ της κάρτας σας.
 • Όταν πληκτρολογείτε τον κωδικό σας ΡΙΝ «προστατέψτε» το πληκτρολόγιο, ώστε κανείς γύρω σας να μην αντιληφθεί τον τετραψήφιο αριθμό.
Σε κάθε περίπτωση κλοπής ή διάρρηξης, ακόμα και σε απόπειρα, οι πολίτες να καλούν άμεσα το 100 ή το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής τους.

Συνελήφθη,  στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, 56χρονος , διότι μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εντός Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας του, δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού καθαρού βάρους (93) γραμμαρίων.

Το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Σημειώνεται ότι ο 56χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Χαλκίδας.

Και φέτος θα γυρίσουν οι σούβλες με τα 120 μέτρα κοντοσούβλι στην Αμφίκλεια. Από την οργανωτική επιτροπή των αποκριάτικων εκδηλώσεων η κα Σούλα Στιβακτή μιλώντας στον FM-1 τόνισε πως αυτό το 4μερο οι κάτοικοι ξεφαντώνουν  τοπικά έθιμα και οι επισκέπτες γνωρίζουν την δαδιώτικη φιλοξενία.

Μασκαράδες και κουδουναραίοι θα ξεσηκώσουν  τον τόπο με το κέφι τους και τα μεγάλα χέι θα φεγγοβολούν στην κεντρική και την πάνω πλατεία της Αμφίκλειας.
Η καρναβαλική παρέλαση έχει ορισθεί για το μεσημέρι της Κυριακής αφού όλοι γευτούν το πεντανόστιμο κοντοσούβλι. 

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Φ. αποφάσισε να βγει από τα γραφεία του και να βρεθεί κοντά στα σωματεία του.Έτσι την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 και ώρα 19.30 θα συνεδριάσει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λοκρών που  παραχώρησε ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος. Τα θέματα που θα απασχολήσουν την συνεδρίαση είναι:
1/ Αθλητικές Εγκαταστάσεις Δήμου Λοκρών
2/ Αιμοδοσία σε συνεργασία με τον Δήμο Λοκρών
3/ Σεμινάριο Διαιτησίας για όλα τα Σωματεία
4/ Σεμινάριο Α΄ Βοηθειών στην έδρα του Δήμου σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς.

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 15:15

Στοιχήματα και για τον νικητή του Survivor!

Γράφτηκε από
Το Survivor, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης έχει γίνει η καθημερινή συνήθεια εκατοντάδων χιλιάδων τηλεθεατών. Οι μάχες μεταξύ «Μαχητών» και «Διασήμων» και η σκληρή καθημερινότητα φτάνουν τους πρωταγωνιστές στα όριά τους και τον κόσμο να… στοιχηματίζει για τον τελικό νικητή, γράφει το sport-fm.gr.
Η στοιχηματική εταιρία «Sportingbet» έχει, ήδη, ανοίξει ειδική κατηγορία για το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης, όπου τα στοιχήματα για τον τελικό νικητή και την νικήτρια ομάδα πέφτουν βροχή.
Μεγάλο φαβορί, αυτή τη στιγμή, είναι ο «Διάσημος» (πλέον), Γιώργος Αγγελόπουλος, με απόδοση 6.50.
Ακολουθεί ο συμπαίκτης του, Μάριος Ιωαννίδης με 7.00 και ο «Διάσημος» Στέλιος Χανταμπάκης με 8.00.
Ελάχιστες πιθανότητες, σύμφωνα με την Sporting Bet, συγκεντρώνει ο ΒΟ με απόδοση 34.00 και η Λάουρα Νάργες με 29.00.
Φαβορί στην κατηγορία «Winning Team» είναι οι «Διάσημοι» με απόδοση 1.65, ενώ η πιθανότητα να κερδίσουν οι «Μαχητές» δίνει 2.10.
Αναλυτικά, οι αποδόσεις αυτή την στιγμή, για τον τελικό νικητή του Survivor:
Γιώργος Αγγελόπουλος 6.50
Μάριος Ιωαννίδης 7.00
Στέλιος Χανταμπάκης 8.00
Γιώργος Χρανιώτης 12.00
Ευριδίκη Βαλαβάνη 12.00
Φαίδων-Ορέστης Τσαγκ 13.00
Ειρήνη Κολιδά 13.00
Βασίλης Βασάλος 15.00
Σάρα Εσκενάζη 15.00
Σόφη Πασχάλη 17.00
Κώστας Αναγνωστόπουλος 19.00
Ελισάβετ Δοβλιατίδου 19.00
Λάμπρος Χούτος 21.00
Πάνος Αργιαννίδης 23.00
Ελένη Δάρρα 23.00
Κώστας Κοκκινάκης 26.00
Γιάννης Σπαλιάρας 26.00
Ειρήνη Παπαδοπούλου 26.00
Ειρήνη Αϊνατσιόγλου 26.00
Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου 26.00
Λάουρα Νάργες 29.00
BO 34.00
Πηγή: tilegrafima.gr
Στην γραμμή που έδωσε εξαρχής το Μαξίμου περί μέτρων και αντίμετρων κινήθηκε η μακροσκελέστατη τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή με τον Πρωθυπουργό να δίνει πάντως για πρώτη φορά χρονοδιάγραμμα για το κλείσιμο της Β αξιολόγησης στις 20 Μαρτίου όπου είναι προγραμματισμένο νέο Eurogroup.
Παράλληλα επιχείρησε να εμφυσήσει αισιοδοξία αλλά και να συσπειρώσει την ΚΟ (εν όψει των κρίσιμων ψηφοφοριών) και ψηφοφόρους υπογραμμίζοντας ότι κλείνει ο κύκλος της λιτότητας με τη χώρα να σταματά να είναι πια ικέτης και καρπαζοεισπράκτορας.
Επιτέθηκε δε με σφοδρότητα κατά όσων τον επικρίνουν βάζοντας στο κέντρο της επίθεσης του στον Κυριάκο Μητσοτάκη που του καταλόγισε εις την γερμανική ότι διατηρεί στάση αντιπατριωτική και ότι κρύβεται από τη Βουλή αφού έπεσε έξω στην καταστροφολογία του.
Μια ημέρα μετά την παρέμβαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη Βουλή (η σημερινή του απουσία σχολιάστηκε) ο οποίος δεν έκρυψε ότι θα υπάρχουν και χαμένοι αλλά και κερδισμένοι, ο αρχηγός της κυβέρνησης επέμεινε στο πλαίσιο ότι για κάθε ευρώ χαμένο θα υπάρχει και ένα ευρώ κερδισμένο και ότι δεν θα υπάρξουν νέες επιβαρύνσεις.
Την ίδια στιγμή δεσμεύτηκε ότι το νέο συνολικό πακέτο θα ισχύσει από 1/1/2019 και δεν θα είναι υπό αίρεση.
Ανέφερε συγκεκριμένα ότι μέτρα και αντίμετρα θα συσχετιστούν με τις προβλέψεις και όχι με τα αποτελέσματα του πρωτογενούς πλεονάσματος του 2018 που θα μεταφερθεί το 2019 και θα αγγίξει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ευρωπαικών θεσμών το 3,5%.
«Αν υπάρξουν μέτρα του 1% του ΑΕΠ το 2019, τότε ανοίγει χώρος για μέτρα ελάφρυνσης 1% του ΑΕΠ για το 2019» εξήγησε και επανέλαβε ότι μόνη προυπόθεση για να υπάρξει αυτό είναι να συνεχίσει η οικονομία της εντυπωσιακή πορεία ανόδου κάτι που όπως όμως είπε έχουν αναγνωρίσει όλοι οι θεσμοί.
Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για έναν έντιμο συμβιβασμό τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να μην συμφωνεί αλλά όπως είπε σε κάθε διαπραγμάτευση γίνονται συμβιβασμοί αι υποχωρήσεις.
«Δεν θα ακούσετε από εμάς πανηγυρισμούς και θριαμβολογίες» τόνισε και πρόσθεσε «δεν κρύβουμε όμως την ικανοποίηση μας ότι οι επικεφαλής των Θεσμών λένε να σταματήσει ο φαύλος κύκλος της λιτότητας και η παράλογη επιμονή για επιπλέον λιτότητα».
Πάντως και παρά τις πιέσεις του πρόεδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ο κ. Τσίπρας δεν εξειδίκευσε το νέο πακέτο μέτρων.
«Η θέση ότι δεν θα δεχθούμε ούτε ένα μέτρο λιτότητας έγινε σεβαστή από τους Θεσμούς» είπε και υπενθύμισε ότι για εκείνη τη θέση λοιδορήθηκε χαρακτηρίστηκε στη χειρότερη περίπτωση ψεύτης, στην καλύτερη ότι το έκανε για διαπραγματευτικούς σκοπούς.
Ξέχασε ωστόσο ή του διέφυγε ότι ήταν ο ίδιος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος που σε συνέντευξη του στον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 είχε εντάξει την ρητορική περί ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα στα διαπραγματευτικά όπλα του κ. Τσίπρα
Ο Πρωθυπουργός δεν θέλησε να μπει στην ουσία των μέτρων. Δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες ούτε για τη μείωση του αφορολόγητου ούτε βέβαια για το νέο τσεκούρεμα συντάξεων που ζητούν οι Θεσμοί.
«Βάφτισε» αντίθετα τις νέες περικοπές «διαρθρωτικά μέτρα» ή «μεταρρυθμίσεις» και έδωσε οδηγίες στην αντιπολίτευση αντί να ασχολείται με σαχλαμάρες για την απουσία του κ. Τσακαλώτου και να δίνει τηλεθεάσεις στα πρωινάδικα να κάνει προτάσεις και διάλογο.
Επανέλαβε τέλος ότι η κυβέρνηση θα επιμείνει στην προοπτική επιστροφής στα ευρωπαικά εργασιακά δεδομένα αλλά και στην δημιουργία ταμείου για την πριμοδότηση θέσεων εργασίας που θα γίνει προσπάθεια ώστε η «προίκα» του δεν θα μεταφερθεί στο πλεόνασμα.
THE TOC.GR

 

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 19:36

59ο Καρναβάλι Μακρακώμης.Ζήστο και συ

Στους ρυθμούς του 59ου καρναβαλιού ζει η Μακρακώμη. Του μοναδικού Καρναβαλιού της Φθιώτιδας που πραγματοποιείται το μεσημέρι τςη Καθαράς Δευτέρας.

Φέτος η διοργάνωση έχει προσελκύσει πολύ κόσμο.Τρεις μέρες πριν την Καθαρή Δευτέρα 1300 άτομα περίπου έχουν δηλώσει συμμετοχή. Δεν θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη του γιαυτό το μεσημέρι του Σαββάτου συγκαλείται σύσκεψη μεταξύ του Δήμου ,της Αστυνομίας και της Καρναβαλικής επιτροπής ώστε να ρυθμίσουμε και τις λεπτομέρειας για να περάσουν όλοι καλά χωρίς απρόοπτα, δηλώνει στον FM-1 από την επιτροπή διοργάνωσης ο Δημήτρης Λιάσκας:


Δείτε το πρόγραμμα για τις τελευταίες μέρες των αποκριάτιων εκδηλώσεων στον Δήμο Λαμιέων.Το κέφι έχει ξεπεράσει κάθε εμπόδιο ως σήμερα και είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις με ό,τι καιρό και αν κάνει, όπως τονίζει στον FM-1 η αντιδήμαρχος Βίβιαν Αργύρη.

Δείτε αναλυτικά και το πρόγραμμα μέχρι την ΚΑθαρά Δευτέρα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 

Η Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους με τους αποκριάτικους μουσικούς της ρυθμούς στην καρδιά της πόλης μας.

Ώρα: 19:30

«Χορεύοντας στο σκοτάδι» - Όταν τα φώτα της πόλης σβήνουν…. Η μαγεία έρχεται!!!

Οι αυτοφωτιζόμενες καρναβαλικές ομάδες είναι έτοιμες να αρχίσουν την νυχτερινή τους βόλτα στο σκοτάδι…

Διαδρομή: Δημοτικό Θέατρο –Πλατεία Ελευθερίας – Ρήγα Φεραίου – Πλατεία Πάρκου.

Ώρα: 21:00

 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

 «Οδός Αγαλμάτων»

Πρωτότυποι αυτοσχεδιασμοί και παντομίμες! Ζήσε την εμπειρία στο Θέατρο Δρόμου.

Χώρος: Οδός Ρήγα Φεραίου

Ώρα: 11:00

Συναυλία:

«THE MIDNIGHT BLUE»,  Άκης Δαβανέλλος & Γιώργος  Γκλάβας

Χώρος: Ρήγα Φεραίου

Ώρα: 12:00

«Βραδιά χορού»

Μια χορευτική βραδιά που παρουσιάζουν οι ομάδες με χορογραφίες εμπνευσμένες με κέφι και ζωντάνια!!!

Χώρος: Χαλκιοπούλειο Λαμίας

Ώρα: 21:00

 ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

«H ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΓΚΡΟΥΠ»

Ελάτε όλοι να διασκεδάσουμε!!! Το αποκορύφωμα  των καρναβαλικών δρώμενων στην πόλη μας!

Η  Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων, ξεκινάει και προετοιμάζει τη διάθεσή μας για να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε!!!!

Διαδρομή: Ξενοδοχείο Δέλτα - ΕΛΤΑ - Καποδιστρίου - Δικαστήρια - Πλατεία Πάρκου -  Ρήγα Φεραίου – Διάκου – Καραγιαννοπούλου - Πλατεία Πάρκου.

Ώρα: 13: 00

ΑΝΑΜΜΑ ΦΩΤΙΑΣ:

Αναβίωση του εθίμου με φαγητό, μουσική και χορό!!

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Διβριωτών

Ώρα: 19: 00

ΑΝΑΜΜΑ ΦΩΤΙΑΣ:

Αναβίωση του εθίμου με φαγητό, μουσική και χορό!!

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Αμουρίου «Ο ΣΠΕΡΧΕΙΟΣ»

Ώρα: 19: 00

ΑΝΑΜΜΑ ΦΩΤΙΑΣ:

Αναβίωση του εθίμου με φαγητό, μουσική και χορό!!

Διοργάνωση: Εξωραϊστικός  Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στίρφακας « Άγιος Γεώργιος»

Ώρα: 18: 30

ΑΝΑΜΜΑ ΦΩΤΙΑΣ:

Αναβίωση του εθίμου με φαγητό, μουσική και χορό!!

Διοργάνωση: Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών

Ώρα: 20: 30

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

«Νεομαγνησιώτικος  Γάμος»

Διοργανωτής:  Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Μαγνησίας

Χώρος: Νέα Μαγνησία - Ώρα: 11:00

«Κούλουμα»

Διοργανωτής:  Πολιτιστικός  Σύλλογος  Μικρασιατών  Μαγνησίας

Χώρος: Νέα Μαγνησία - Ώρα: 13:00

(Σε περίπτωση βροχής, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας).

«Κούλουμα στην Υπάτη»

Διοργανωτής: Τοπική Κοινότητα Υπάτης και Επιμορφωτικός - Εκπολιτιστικός  Σύλλογος  Υπαταίων  «Αινιάνες»

Χώρος: Πλατεία Υπάτης - Ώρα: 11:00

(Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του  Γυμνασίου - Λυκείου. Φασολάδα, λαγάνα, κρασί, μουσική, χορός).

«Κούλουμα»

Διοργανωτής:  Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Φραντζή «Άγιος  Γεώργιος»

Χώρος:  Φραντζή -  Ώρα :10:00

«Κούλουμα»

Διοργανωτής:  Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Παυλιανιτών

Χώρος: Παύλιανη -  Ώρα: 10:00

«Κούλουμα»

Διοργανωτής: Πνευματικό Κέντρο Σταυρού – Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού- Πολιτιστικός Σύλλογος Βράχας -  Πολιτιστικός Σύλλογος Σταθμού Λιανοκλαδίου

Χώρος: Σταυρός - Ώρα:  10:00

«Κούλουμα»

Διοργανωτής: «Επιμορφωτικός - Πολιτιστικός- Επιμορφωτικός Σύλλογος Λιανοκλαδίου» - Σύλλογος Γυναικών Λιανοκλαδίου

Χώρος: Λιανοκλάδι -  Ώρα: 10: 00

«Κούλουμα»

Διοργανωτής: Πολιτιστικός  Σύλλογος Ανθήλης

Χώρος: Πλατεία Ανθήλης -  Ώρα: 10:00

«Κούλουμα»

Διοργανωτής: Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμακίου

Χώρος: Καλαμάκι -  Ώρα: 11:00

«Κούλουμα»

Διοργανωτής: Πνευματικό Κέντρο Δαμάστας

Χώρος: Δαμάστα -  Ώρα: 11:00

«Κούλουμα»

Διοργανωτής: Πολιτιστικός  Σύλλογος Γυναικών Λουτρών Υπάτης «Οι Ανεμώνες»- Φιλοπρόοδος Όμιλος Λουτρών Υπάτης

Χώρος: Λουτρά Υπάτης -  Ώρα: 11:00

«Κούλουμα»

Διοργανωτής:  Κίνηση Γυναικών Αργυροχωρίου

Χώρος: Αργυροχώρι – Πλατανόδασος -  Ώρα: 11: 00

(σε περίπτωση βροχής τα κούλουμα θα γίνουν στο στέκι γυναικών)

«Κούλουμα»

Διοργανωτής: Σύλλογος Απανταχού Σκαμνιωτών «Άγιος Γεώργιος»

Χώρος: Σκαμνός - Ώρα: 11: 00

«Κούλουμα Αλληλεγγύης»

Διοργανωτής: Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέας Άμπλιανης

Χώρος: Άμπλιανη - Ώρα: 11: 00


Στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στην Καρδίτσα ο κος Μπάμπης Τεννές. Η Λαμία τερμάτισε τον πρώτο γύρο στην πρώτη θέση δίπλα στον Απόλλωνα Αθηνών και άφησε 8 βαθμούς πίσω την τρίτη ομάδα 

Συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και σε όσα πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο,τονίζει και ο πιο συζητημένος παίκτης της Λαμίας τις τελευταίες μέρες. Ο 20χρονος Φιορίν Ντουρμισάι ξεκαθαρίζει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του αγωνίζονται κάθε φορά για το θετικό αποτέλεσμα και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης ο πρώτος σκόρερ του σημερινού παιχνιδιού είναι ο τρίτος στις δηλώσεις που ακολουθούν. Συγκέντρωση και προσπάθεια ως τον τελευταίο αγώνα για ένα αποτέλεσμα που έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει,όπως τονίζει:
Στις ευκαιρίες του Α’ ημιχρόνου, εκεί που η Καρδίτσα θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στάθηκε ο Γιάννης Μάγγος στο τέλος του αγώνα με τη Λαμία που έριξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής.
Ο προπονητής των Κιτρινόμαυρων υπογράμμισε τους διαφορετικούς στόχους των σημερινών αντιπάλων, ότι ακόμη βρισκόμαστε στα μισά του δρόμου, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα της Καρδίτσας θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, έχοντας εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και στη δουλειά που γίνεται.
Από την πλευρά του, ο συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ, Γιώργος Κόλτσης τόνισε πως η σημερινή εμφάνιση δεν ήταν καλή για την ομάδα του αλλά πως η νίκη της είναι σημαντική στην προσπάθεια που γίνεται για την παραμονή στις πρώτες θέσεις. Ο τεχνικός δήλωσε επίσης πως δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός και σε ερωτήσεις σχετικά με τη διαφορά που έχει οικοδομήσει η Λαμία από Άρη και ΟΦΗ απάντησε πως αυτό που ενδιαφέρει στην ομάδα είναι η δική τους πορεία.
Σελίδα 1 από 638

Τοπικά Nέα

Φεβ 24/2017 19.36.24

59ο Καρναβάλι Μακρακώμης.Ζήστο και συ

in Τοπικά Νέα
Στους ρυθμούς του 59ου καρναβαλιού ζει η Μακρακώμη. Του μοναδικού Καρναβαλιού της Φθιώτιδας που πραγματοποιείται το μεσημέρι τςη Καθαράς Δευτέρας. Φέτος η διοργάνωση έχει προσελκύσει πολύ κόσμο.Τρεις μέρες πριν την Καθαρή Δευτέρα 1300… περισσότερα...
Φεβ 24/2017 17.26.51

Η Αστυνομία συμβουλεύει πως θα αποφύγετε κακοτοπιές και τους απατεώνες

in Τοπικά Νέα
Ενόψη του τριημέρου της Αποκριάς, λόγω αυξημένης κίνησης και εξόδων αλλά και για κάθε μέρα που θα ακολουθήσει οι συμβουλές της Αστυνομίας προς τους πολίτες για πρόληψη κλοπών και γενικά εγκλημάτων κατά της ιδιοκτησίας είναι… περισσότερα...
Φεβ 24/2017 16.53.05

Αποκριές με 120 μέτρα κοντοσούβλι στην Αμφίκλεια

in Τοπικά Νέα
Και φέτος θα γυρίσουν οι σούβλες με τα 120 μέτρα κοντοσούβλι στην Αμφίκλεια. Από την οργανωτική επιτροπή των αποκριάτικων εκδηλώσεων η κα Σούλα Στιβακτή μιλώντας στον FM-1 τόνισε πως αυτό το 4μερο οι κάτοικοι ξεφαντώνουν τοπικά έθιμα… περισσότερα...
Φεβ 24/2017 14.01.15

Βρέξει χιονίσει,κινηματογραφικό καρναβάλι Λαμίας

in Τοπικά Νέα
Δείτε το πρόγραμμα για τις τελευταίες μέρες των αποκριάτιων εκδηλώσεων στον Δήμο Λαμιέων.Το κέφι έχει ξεπεράσει κάθε εμπόδιο ως σήμερα και είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις με ό,τι καιρό και αν κάνει,… περισσότερα...
Φεβ 23/2017 23.33.09

Είδες η ΔΕΗ;Τον χειμώνα η αιθαλομίχλη το καλοκαίρι η έκπτωση

in Τοπικά Νέα
Έντονα παράπονα εξέφρασαν καταναλωτές της ΔΕΗ που αντί της έκπτωσης που περίμεναν λόγω αιθαλομίχλης στην Λαμία ,είδαν τους λογαριασμούς τους φουσκωμένους. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης που είχε εισηγηθεί τα μέτρα τον… περισσότερα...
Φεβ 23/2017 22.25.20

Η Λαμία απαντάει στο γήπεδο. Δηλώσεις Τεννέ,Βασιλόγιαννη,Ντουρμισάι

in Τοπικά Νέα
Στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στην Καρδίτσα ο κος Μπάμπης Τεννές. Η Λαμία τερμάτισε τον πρώτο γύρο στην πρώτη θέση δίπλα στον Απόλλωνα Αθηνών και άφησε 8 βαθμούς πίσω την τρίτη ομάδα… περισσότερα...
Φεβ 23/2017 21.51.18

Οι δηλώσεις των προπονητών μετά το 0-2 στο Καρδίτσα - Λαμία

in Τοπικά Νέα
Στις ευκαιρίες του Α’ ημιχρόνου, εκεί που η Καρδίτσα θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στάθηκε ο Γιάννης Μάγγος στο τέλος του αγώνα με τη Λαμία που έριξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής. Ο προπονητής των Κιτρινόμαυρων υπογράμμισε τους… περισσότερα...
Φεβ 23/2017 20.49.21

Στο υπουργείο Οικονομίας για την ΠΕΛ οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας

in Τοπικά Νέα
Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, οι Βουλευτές Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Καραναστάσης Απόστολος, Βέττας Δημήτριος και Σαρακιώτης Ιωάννης και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σακελλάρης Ευάγγελος συναντήθηκαν με τον Υπουργό… περισσότερα...
Φεβ 23/2017 17.17.48

Μακρυχέρα οικιακή βοηθός συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα

in Τοπικά Νέα
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε αλλοδαπή σε περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας, η οποία κατηγορείται για διάπραξη κλοπών από οικία, όπου απασχολούταν ως οικιακή βοηθός Εκτός από τα 390 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα με τα οποία… περισσότερα...
Φεβ 23/2017 15.13.14

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΛΑΜΙΑ τελικό 0-2!

in Τοπικά Νέα
Παρακολουθειτε ραδιοφωνικη περιγραφή του αγώνα από τον ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 στο γήπεδο της Καρδίτσας ο απεσταλμένος μας Θανάσης Μπαλλής 16:49 Ευχαριστούμε πολύ που μείνατε κοντά μας! Καλό απόγευμα σε όλους! 16:48 Η Λαμία φτάνει σε ακόμη μία… περισσότερα...
Φεβ 23/2017 15.04.10

Καλή η CETA αλλά δεν προστατεύει όσο θα της άξιζε την ελληνική φέτα

in Τοπικά Νέα
Θέση στην πολυσυζητημένη στάση των ελλήνων ευρωβουλευτών στην υπογραφή της εμπορικής συμφωνίας με τον Καναδά,γνωστής ως CETA πήρε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 σχολίασε… περισσότερα...
Φεβ 23/2017 14.12.55

Ο Α/Δ Φθιώτιδας Αστέριος Μαντζιώτας μιλά στον FM-1 για τις προτεραιότητες της Αστυνομίας

in Τοπικά Νέα
Επιχείρηση σκούπα πραγματοποίησε σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας στο κέντρο της Λαμίας με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν άτομα που είναι χρήστες ή διακινούν ναρκωτικά,γυναίκες που προσεγγίζουν ηλικιωμένους με στόχο το πορτοφόλι… περισσότερα...
Φεβ 23/2017 11.27.10

Αποχώρησε απο το Ποτάμι,εντάχθηκε στην Νέα Δημοκρατία!

in Τοπικά Νέα
Μια ακόμη αποχώρηση από το Ποτάμι και μια προσχώρηση στην Νέα Δημοκρατία έγινε γνωστή χτες από το κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2.Ο Δημήτρης Λαθούρης πρώην γενικός Διευθυντής της ΔΕΗ καταγόμενος από την Στυλίδα ανακοίνωσε χτες… περισσότερα...
Φεβ 23/2017 09.06.19

Μας τα χαλάει ο καιρός!

in Τοπικά Νέα
Αιφνίδια αλλαγή του καιρού αναγγέλλει η ΕΜΥ για το Σαββατοκύριακο με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας. Ειδικότερα η ΕΜΥ σε νεώτερη πρόγνωση της αναφέρει ότι σήμερα και αύριο ο καιρός στην περιοχή της Φθιώτιδας θα είναι σχεδόν… περισσότερα...

Αθλητική επικαιρότητα...

Φεβρουαρίου 24, 2017
Αθλητικά

Η ΕΠΣΦ αποκεντρώνεται.Συνεδρίαση στην Αταλάντη με θέματα του Δήμου Λοκρών

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Φ. αποφάσισε να βγει από τα…
Φεβρουαρίου 23, 2017
Αθλητικά

Football League:18η αγωνιστική διαιτητές και αγώνες

Η ΚΕΔ της ΕΠΟ ανακοίνωσε την Τετάρτη τους…
Φεβρουαρίου 21, 2017
Αθλητικά

Απαγορευτικό για μετακίνηση φιλάθλων της Λαμίας στην Καρδίτσα

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική…
Φεβρουαρίου 20, 2017
Αθλητικά

Παν.Παπαϊωάννου στον FM-1: Ας κάνουν ό,τι θέλουν.Η Λαμία δίνει απαντήσεις στο γήπεδο

Καθησυχαστικός σε όσους ανησυχούν και…
Φεβρουαρίου 20, 2017
Αθλητικά

Νέα ανακοίνωση από την Λαμία για τον Ντουρμισάι

Ποιό ξεκάθαρα και αναλυτικά δεν γίνεται.Τί δεν…
Φεβρουαρίου 19, 2017
Αθλητικά

Η απάντηση της Λαμίας στις φήμες για Ντουρμισάι

Άμεσα αντέδρασε η Λαμία στην φημολογία για…
Φεβρουαρίου 19, 2017
Αθλητικά

Το ευχαριστώ του Γιώργου Κόλτση στους φιλάθλους της Λαμίας

Το ζήτησε ο Γιώργος Κόλτσης την Παρασκευή μεσα…
Φεβρουαρίου 19, 2017
Αθλητικά

Αποτελέσματα 19ης αγωνιστικής Β΄κατηγορίας ΕΠΣΦ

19η αγωνιστική Β΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας…
Φεβρουαρίου 17, 2017
Αθλητικά

Αλλαγές διαιτητών σε αγώνες Α΄και Β΄κατηγορίας της ΕΠΣΦ

Από την ΕΔ/ΕΠΣΦ ανακοινώνονται οι παρακάτω…
Φεβρουαρίου 17, 2017
Αθλητικά

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην Φθιώτιδα

20η αγωνιστική Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας…
Φεβρουαρίου 16, 2017
Αθλητικά

Οι καλύτερες στιγμές από το Πανσεραϊκός - Λαμία 0-3.Δηλώσεις Τεννέ-Πίτκα (video)

Μετά το τέλος του αγώνα στις Σέρρες, που…
Φεβρουαρίου 15, 2017
Αθλητικά

Αναβολή στην αναβολή το Καλαπόδι-Στυλίδα

Ούτε σήμερα θα διεξαχθεί το παιχνίδι…

Η επικαιρότητα σε όλη την Στερεά...

Φεβρουαρίου 24, 2017
Στερεοελλαδίτικα

93 γραμμάρια ηρωίνης έκρυβε το φορτηγό 56χρονου

Συνελήφθη, στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της…
Φεβρουαρίου 23, 2017
Στερεοελλαδίτικα

Στη Ρωσική Πρεσβεία ο Δήμαρχος Λαμιέων

Προσκεκλημένος από την Πρεσβεία της Ρώσικης…
Φεβρουαρίου 23, 2017
Στερεοελλαδίτικα

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει… στη Λαμία

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης σε συνεργασία με το…
Φεβρουαρίου 23, 2017
Στερεοελλαδίτικα

Δεν θα καρναβαλιστούν φέτος οι καρπενησιώτες....

Δεν υπάρχει ενδιαφέρον και έτσι δεν θα γίνει…
Φεβρουαρίου 20, 2017
Στερεοελλαδίτικα

Λαμία:Τα παιδιά εκπαιδεύονται και σώζουν ζωές

Η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας…
Φεβρουαρίου 17, 2017
Στερεοελλαδίτικα

Οι κυψέλες έκρυβαν ναρκωτικά.Χειροπέδες σε τρεις

Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του…
Φεβρουαρίου 17, 2017
Στερεοελλαδίτικα

''Βελτιώνοντας τα κομμάτια μου'' το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

To Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα των…
Φεβρουαρίου 07, 2017
Στερεοελλαδίτικα

Ο απολογισμός της 31ης διάθεσης του Κάστρου Αλληλεγγύης Λαμίας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου η 31η…
Φεβρουαρίου 07, 2017
Στερεοελλαδίτικα

Ζωντανεύει το 7ο Δημ Σχολείο Λαμίας.Ευχαριστήρια στην Βίβιαν Αργύρη

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το ευχαριστήριο του Δ/Σ…
Φεβρουαρίου 01, 2017
Στερεοελλαδίτικα

2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ,1 χρόνος πρόσφυγες.Γιατί έρχεται στη Βοιωτία ο Γιάννης Μπαλάφας

Όπως ανακοινώθηκε από την Νομαρχιακή Επιτροπή…
Φεβρουαρίου 01, 2017
Στερεοελλαδίτικα

Από σήμερα το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στον Δήμο Λαμιέων

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και…
Φεβρουαρίου 01, 2017
Στερεοελλαδίτικα

Εκπαιδευτικά προγράμματα στην Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας

Η Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας «Αλέκος…

Υγεία, τεχνολογία,πολιτιστικά

Υγεία

Δεκ 17, 2016

Δίαιτα: 3 μεγάλα λάθη που σίγουρα κάνετε κι εσείς…

in ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Aυτή την περίοδο, δηλαδή ακριβώς πριν τις γιορτές, οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε “επείγουσα” δίαιτα για να χάσουμε γρήγορα τα κιλά που (μάλλον) κουβαλάμε όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Αλλά αυτή η “βιασύνη” μας ωθεί σε βασικά λάθη.… περισσότερα...
Δεκ 07, 2016

Σώστε εύκολα μια ζωή! Δείτε τον τρόπο...

in ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ένα video που δείχνει τον τρόπο παροχής πρώτων βοηθειών σε επεισόδιο καρδιακής ανακοπής. Οι εικόνες είναι από σεμινάριο και άσκηση που πραγματοποιήθηκαν στην Πάρο, με τους διασώστες να… περισσότερα...
Δεκ 07, 2016

Ένα νέο τσιρότο για ραγισμένες από έμφραγμα καρδιές!

in ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αυστραλοί και Bρετανοί ερευνητές δημιούργησαν ένα εύκαμπτο τσιρότο από πολυμερές υλικό, το οποίο διευκολύνει τους ηλεκτρικούς παλμούς της καρδιάς έπειτα από ένα έμφραγμα. Το επίθεμα, που μέχρι στιγμής έχει δοκιμασθεί μόνο σε ζώα,… περισσότερα...
Οκτ 22, 2016

Τσιγαρόβηχας: 6 κόλπα για να τον μειώσετε άμεσα

in ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αν καπνίζετε και έχετε τον βήχα που είναι γνωστός και ως “βήχας του καπνιστή”, πρέπει να γνωρίζετε ότι στην πραγματικότητα αυτό είναι ένα φυσιολογικό πράγμα. Είναι ένα σημάδι ότι το σώμα σας προσπαθεί να αντιμετωπίσει το κακό που… περισσότερα...
Οκτ 20, 2016

Ρινοπλαστική για δύσκολα περιστατικά

in ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στην περίπτωση διάφανου δέρματος με διαγραφή των χόνδρων και των οστών, έχουμε ένα ιδιαίτερο, εξαιρετικά δύσκολο τεχνικά περιστατικό, καθώς οι διορθώσεις θα πρέπει να γίνονται πολύ προσεκτικά με ακρίβεια… περισσότερα...

Πολιτιστικά

Ιουλ 15, 2016 1498

Πού πήγε πάλι ο... Jordan;

Στην πρωτεύουσα ταξίδεψε για δύο παραστάσεις το Τμήμα Ενηλίκων του Θεατρικού…
Ιουν 07, 2016 1772

Παγκόσμια διάκριση για την Pizza Fan και την Ελλάδα

Παγκόσμια διάκριση για την Pizza Fan και την Ελλάδα! Τον Απρίλιο του 2016, στα διεθνή…
Φεβ 26, 2016 2112

Ρομποτική για μαθητές Δημοτικού

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς…
Φεβ 14, 2016 1994

Ταινιες που πρέπει να δείτε σήμερα του ...Αγίου Βαλεντίνου!

Ερωτικές ιστορίες που εξελίσσονται διαφορετικά, με αναπάντεχο τέλος, και που…

Τεχνολογία

Ιαν 19/2017 10.06.47

Έτσι θα βρίσκετε πλέον εύκολα πάρκιν...

in ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Η Google συνεχίζει να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα δεδομένα που συγκεντρώνει από τα εκατομμύρια χρήστες της υπηρεσίας Google Maps, εμπλουτίζοντας την με περισσότερες και χρήσιμες δυνατότητες. Έτσι μετά την εμφάνιση της κίνησης… περισσότερα...
Νοε 18/2016 20.50.32

Μόνο ένα από τα τρία iPhone θα διαθέτει οθόνη OLED.

in ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Το επόμενο έτος θα έχουμε την 10η επέτειο του iPhone. Λόγω της ειδικής αυτής περίστασης, έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς άρθρα και αναλύσεις και έχουν κυκλοφορήσει φήμες, ότι η εταιρεία με έδρα το Cupertino στην California,… περισσότερα...
Οκτ 22/2016 10.56.50

Το Galaxy S8 θα διαθέτει iris scanner και dual-camera setup.

in ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Η Samsung καθησύχασε τους προμηθευτές της που επηρεάστηκαν από την αποτυχία του Galaxy Note7 και ανακοίνωσε ότι θα τους αποζημιώσει. Σύμφωνα με αναφορές από την Νότιο Κορέα, ένα μεγάλο μέρος των σχεδίων της Samsung αφορά στον εξοπλισμό… περισσότερα...
Μαϊ 11/2016 07.59.19

Τα δέκα μυστικά του Facebook Messenger που πρέπει να ξέρετε

in ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Με 900 εκατομμύρια χρήστες, το Facebook Messenger είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές εκεί έξω. Είναι, επίσης, κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων. Τα νέα χαρακτηριστικά σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε… περισσότερα...
Φεβ 26/2016 22.00.03

Η θωρακισμένη Mercedes- Maybach S600 Guard είναι το πιο ασφαλές αυτοκίνητο του κόσμου!

in ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Από τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι, λόγω της θέσης ή της οικονομικής τους επιφάνειας ή για κάποιον άλλο λόγο είναι εκτεθειμένοι σε κίνδυνο, ο οποίος γίνεται ακόμα μεγαλύτερος κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων τους, είναι λογικό τα… περισσότερα...

Τίτλοι ειδήσεων ανά νομό