900 ευρώ για λίγα φρούτα.Οι απατεώνες σε δράση στη Φθιώτιδα

1

Σε αναζήτηση ενός ασημί ΙΧ μάρκας Ρενώ βρίσκονται οι αστυνομικές υπηρεσίες της Φθιώτιδας μετά την καταγγελία ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα εξαπάτησης σήμερα.

Οι μικροπωλητές ρομά έφτασαν μέχρι την Μενδενίτσα διαλαλώντας την πραμάτεια τους με είδη μαναβικής και η ηλικιωμένη έδειξε ενδιαφέρον για να αγοράσει φρούτα και πατάτες.

Την ώρα που η γυναίκα διάλεγε προϊόντα και την απασχολούσε ο ένας από τους δύο,ο δεύτερος αφού έμαθε πως στο σπίτι ήταν και ο σύζυγος που είχε και τα χρήματα,προθυμοποιήθηκε να μπει στο σπίτι:”Να μπω στο σπίτι να δώσω μια μπανάνα και στον παππού” είπε και μπαίνοντας το εκπαιδευμένο βλέμμα του έπεσε στο πορτοφόλι πάνω στο τραπέζι.Το άρπαξε και βγήκε τρέχοντας και μαζί με τον συνεργό του και 900 ευρώ έγιναν καπνός.

Η αντίδραση των ηλικιωμένων από κει και μετά ήταν άμεση,ενημερώθηκε η Αστυνομία έγινε περιγραφή του οχήματος το οποίο είδαν και άλλοι στο χωριό,αλλά μέχρι στιγμής δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος από τους απατεώνες-μικροπωλητές.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Μας ξεγέλασαν, μας μπέρδεψαν ούτε καταλάβαμε τί έγινε,δηλώνει σοκαρισμένη στον FM-1 η γυναίκα που σήμερα το πρωί στην Μενδενίτσα του Δήμου Καμ. Βούρλων έπεσε θύμα εξαπάτησης. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here