364 εκλογικά τμήματα περιμένουν αύριο τους ψηφοφόρους της Φθιώτιδας

0

236 κινητά στην διάθεση των δικαστικών αντιπροσώπων για απευθείας επικοινωνία με το υπουργείο Εσωτερικών.

Πανέτοιμη δηλώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας την Κυριακή 7 Ιουλίου.

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου είχαν δηλώσει άφιξη το 95% των δικαστικών αντιπροσώπων ενώ πανέτοιμοι είναι οι σάκοι με το εκλογικό υλικό που θα χρειαστεί αύριο.

Τα εκλογικά τμήματα στην ΠΕ Φθιώτιδας είναι 364 και σε αυτά περιλαμβάνεται  και το εκλογικό τμήμα στο Σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης Δομοκού.

Στη Λαμία θα λειτουργήσει και το μοναδικό ειδικό εκλογικό τμήμα για τους ετεροδημότες.

Σύμφωνα με τους εγγεγραμμένους στους  εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας στην οδό Υψηλάντη 27 θα ψηφίσουν 37 εκλογείς από την Καρδίτσα και 125 εκλογείς από την Ευρυτανία.

Μάθε που ψηφίζεις

Προσοχή χρειάζεται και για όσους άλλαξαν εκλογικό τμήμα στις τελευταίες εκλογές.

Αύριο θα πρέπει να θυμηθούν πως ψηφίζουν στο εκλογικό τμήμα που ψήφισαν το 2015.

Στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών “Μάθε που ψηφίζεις” μπορείτε να βρείτε πολύ απλά το εκλογικό τμήμα που θα ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα.

Όσο για τα αποτελέσματα σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών από τις 20.30 θα έχουμε τα πρώτα στοιχεία και πολύ γρήγορα και ασφαλές αποτέλεσμα.

Η τεχνολογία στην υπηρεσία έκδοσης των αποτελεσμάτων

Στις εκλογές αυτές έχει αυξηθεί κατά πολύ ο αριθμός των κινητών τηλεφώνων και τάμπλετ που έχουν δοθεί στους δικαστικούς αντιπροσώπους για να αποσταλούν σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα από το κάθε εκλογικό τμήμα στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Όπως δήλωσε στον FM-1 ο υπεύθυνος για την εκλογική διαδικασία από την ΠΕ Φθιώτιδας Φώτης Παπαευσταθίου αυτή τη φορά  έχουν διπλασιαστεί τα κινητά φθάνοντας τα 236 με την ελπίδα στις επόμενες εκλογές να φτάσουμε και στην ψηφιακή ψηφοφορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here