Ελεύθεροι οι 11 συλληφθέντες μετά από καταγγελία Super Market για κλοπή

0

Ελεύθεροι αφέθηκαν αργά το απόγευμα οι 11 συλληφθέντες με την κατηγορία της εμπλοκής σε κύκλωμα κλοπής προϊόντων από Super Market της Λαμίας.
4 εργαζόμενοι στην επιχείρηση,5 ρομά και 2 αλλοδαποί κρατούνταν από το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΑΔ Φθιώτιδας μετά από μήνυση της εταιρείας όπου εργαζόταν οι πρώτοι, για κλοπή προϊόντων που με τον χαρακτηρισμό ως ακατάλληλων έβγαζαν από το κατάστημα και διέθεταν στους ρομά.

Για σκοπιμότητα από πλευράς της εταιρείας που θα αποδειχθεί μίλησε αμέσως μετά ο εκ των συνηγόρων των εργαζομένων Θάνος Τσαντήλας. Αντί για συγχαρητήρια που επέτρεπαν σε ανθρώπους οικονομικά αδύναμους να προμηθεύονται λίγο πριν την χωματερή τρόφιμα ακατάλληλα για το ράφι αλλά ακίνδυνα για την υγεία τους,τους σέρνουν στα δικαστήρια κάτι όμως που θα αποδειχθεί πολλαπλά λανθασμένο.
Ευτυχώς Ανακριτής και Εισαγγελέας άκουσαν με μεγάλη προσοχή και μάλιστα εμείς ζητήσαμε περαιτέρω διερεύνηση προκαταρκτικής εξέτασης γιατί η δικογραφία βρίθει κενών και ανακριβειών.Και όταν ολοκληρωθεί πολλά θα βγουν στο φως και πολλά θα αλλάξουν,τόνισε ο κος Τσαντήλας.

Για απαράδεκτη τακτική της εταιρείας να στοχοποιεί τους εργαζόμενους μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου εμπορουπαλλήλων Γιώργος Οικονόμου,ενώ και το μέλος του Εργατικού Κέντρου Λαμίας Θύμιος Τσέτσος αναφέρθηκε στην αντεργατική πρακτική των μεγάλων εταιρειών και για την προκειμένη περίπτωση αποδίδει την μήνυση σε πρόθεση της εταιρείας να απολύσει υπαλλήλους που εργάζονται πάνω από 20 χρόνια και να αποφύγει την καταβολή αποζημίωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here