Στ. Θεοδωράκης : Υπάρχει πολύ ΠΟΤΑΜΙ ακόμη για τις ευρωεκλογές

1

Η Λαμία ήταν ο επόμενος σταθμός του Σταύρου Θεοδωράκη  με το ΒΑΝ του ΠΟΤΑΜΙΟΥ . Ο πρόεδρος  είχε την δυνατότητα να συναντηθεί με κατοίκους  της πόλης να συνομιλήσει μαζί τους σε καφετέριες και  στους δρόμους κατά την περιήγησή του στο κέντρο της Λαμίας την Κυριακή το απόγευμα .

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κάλεσε τους πολίτες να μην παραδοθούν στον δικομματισμό καθώς η Ελλάδα ¨έχει ανάγκη μία διαφορετική φωνή  μέσα στην Ευρώπη αυτή του ΠΟΤΑΜΙΟΥ ¨ και δήλωσε πως τάσσεται υπερ της αντζέντας Μακρόν σημειώνοντας ότι η επόμενη Ευρωβουλή θα κρίνει πολλά για τους Έλληνες πολίτες . Παράλληλα αναφέρθηκε  στους φόρους της μεσαίας τάξης σημειώνοντας ότι επιτακτική η ανάγκη να μειωθούν γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα σπρώξουμε  τους νέους ανθρώπους στο εξωτερικό . Ερωτηθείς από τον ΦΜ1 για τις προσδοκίες που έχει ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ από τις ευρωεκλογές απάντησε  πως  ¨μόνο ένα μικρό ποσοστό των ερωτηθέντων απαντά στο τι θα ψηφίσει στις εκλογές και γι αυτό  οι δημοσκοπήσεις δεν είναι αντιπροσωπευτικές . Υπάρχει πολύ ΠΟΤΑΜΙ ακόμη και πιστεύω ότι θα φθάσουμε  το 5%  εκλέγοντας σίγουρα δύο ευρωβουλευτές …¨

Τον κ. Θεοδωράκη συνόδευαν  στη Λαμία οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές κ.κ. Θανάσης Χειμωνάς και Γιώργος Κορκόβελος . Ο κ. Κορκόβελος , ο οποίος κατάγεται από την Υπάτη , μιλώντας στον ΦΜ1 τόνισε πως η περιφέρεια και η Λαμία μπορεί να ωφεληθεί από την Ευρώπη και πρέπει να  καταλάβουν οι πολίτες ότι το 80% των αποφάσεων λαμβάνεται από την Ευρωπαϊκή ένωση.

¨Η Λαμία μπορεί να εξελιχθεί και να γίνει πόλος έλξης αξιοποιώντας  τις ιαματικές πηγές αλλά και τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα  ενώ μπορεί να  κάνει μεγάλα βήματα  στον τομέα της ανακύκλωσης και της καινοτομίας , αρκεί να ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις από τους κατάλληλους ανθρώπουςς το ευρωκοινοβούλιο ¨ τόνισε χαρακτηριστικά .

Για την κρισιμότητα αυτών των ευρωεκλογών μίλησε ο κ. Θανάσης Χειμωνάς τονίζοντας την ανάγκη  διαφορετικών φωνών  στην Ευρωπαϊκή  Ένωση

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here