Τα λαγωνικά της Ασφάλειας ξετρύπωσαν χασισοκαλλιέργεια στη Βοιωτία

0

Όλη την σύγχρονη τεχνολογία χρησιμοποιούσε 40χρονος στην Βοιωτία για να φροντίζει την υδροπονική καλλιέργεια  χασίς που έστησε σε γιαπί ιδιοκτησίας του.

Τα περισσότερα δέντρα που ξεπερνούσαν το 1.5 μέτρο ήταν ήδη έτοιμα να αποδώσουν καρπούς. Κρεμασμένα ανάποδα από την οροφή ξεραινόταν αργά για να αποδώσουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα προϊόντος.Μόνο που λογάριαζε χωρίς τους άνδρες της Ασφάλειας Θηβών που είχαν τις πληροφορίες τους και εισέβαλαν την κατάλληλη στιγμή. Μάλλον την πιο ακατάλληλη αφού ο 40χρονος ήταν έτοιμος να συγκομίσει το προϊόν .

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη χθες (10-07-2018) το μεσημέρι στο Δήλεσι Βοιωτίας, ένας 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση κάνναβης.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, διενήργησαν νομότυπη έρευνα σε ημιτελές διαμέρισμα οικοδομής, ιδιοκτησίας του 40χρονου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του οποίου, εντόπισαν οργανωμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενο από:

ηλεκτρικό πίνακα και μετασχηματιστές,• αυτοσχέδιους προβολείς υψηλής ισχύος,• ηλεκτρικό θερμόμετρο – υγρόμετρο,• σωλήνες και ανεμιστήρες εξαερισμού,• δοχεία με υγρά λιπάσματα,• λάστιχο αυτόματου ποτίσματος, γλάστρες και κλαδευτήρι.

Στο συγκεκριμένο εργαστήριο, με τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών υγρασίας, φωτισμού και θερμότητας, καθώς και τη χρήση λιπασμάτων, ο 40χρονος καλλιεργούσε (2) δενδρύλλια κάνναβης, σε γλάστρες, ύψους (80) και (120) εκατοστών αντίστοιχα, ενώ σε παρακείμενο χώρο εντοπίστηκαν, σε διαδικασία αποξήρανσης, επιπλέον (53) εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (80) έως και (150) εκατοστά.

Επίσης στον ίδιο χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία σακούλα που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (925) γραμμαρίων, αλλά και (30) νάιλον συσκευασίες, κενές περιεχομένου, κατάλληλες για την συσκευασία ποσοτήτων κάνναβης.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Οι έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, για την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here