Όχι λέει ο σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδας στην πρόταση Γαβρόγλου για μισθοδοσία

3

Image Ο αντιπρόεδρος του ΙΣΚΕ, πατήρ Γεώργιος Βαμβακίδης, δήλωσε πως «εμείς εμμένουμε στην αρχική μας θέση και στη θέση της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας, η οποία είναι δεσμευτική για όλη την Εκκλησία»

Πηγή: Skai – Εσωτερικές ειδήσεις | Όχι λέει ο σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδας στην πρόταση Γαβρόγλου για μισθοδοσία

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΞΙΣΤΑΣΤΕ. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ. ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ (ΜΙΣΘΟΣ) ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ (ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ,ΜΑΘΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ,ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ κ.λπ.) ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΓΥΡΙΑ ΣΑΣ.

  2. Μπορεί να είναι θέλημα Θεού να γίνει, για τελική δοκιμασία. Οι μισθωτοί ποιμένες δεν είναι και το καλύτερο παράδειγμα αυτοθυσίας για το ποίμνιο. Άλλωστε, όταν βλέπεις ΟΛΟΥΣ τους τρικαλιώτες ιερείς να χορεύουν παραδοσιακά άσματα σαν λαϊκοί, τότε κάτι δεν πάει σίγουρα καλά ως προς το φρόνημα..
    Το σχέδιο είναι βέβαια να γίνει ευκολότερο για τον οποιοδήποτε αιρετικό και αντίχριστο στο μέλλον δεσπότη να κόβει επιτόπου τα χρήματα συνοπτικότατα από όποιον ιερέα αντιδράσει..
    Όποιος θα συμβιβαστεί με όλο το εύρος της προδοσίας όπως θα εξελίσσεται, μην ανησυχεί…για το επίγειο οικονομικό μέρος, θα λαμβάνει για όσο διαρκέσει τον επίγειο μισθό του εκ των αργυρίων του Ιούδα..

  3. Όταν ο ανώτερος & κατώτερος κλήρος τα κάνει «πλακάκια» με τους πολιτικούς, μέχρι & τους Ιερούς Ναούς θα σας πάρουν (όπως στην Ρωσία παλαιότερα). Ξυπνήστε & ασχοληθείτε με τα εκκλησιαστικά ζητήματα (διάδοση του Ευαγγελίου, καταδίκη οικουμενισμού & πάσης φύσεως αιρέσεων, τήρηση των ιερών κανόνων, φιλανθρωπία πραγματική & όχι (Χριστούγεννα-Πάσχα), κοντά στον καθημερινό πολίτη χριστιανό….)
    Ενωθείτε ο κατώτερος κλήρος, με κατά τόπους Συλλόγους, αναδείξτε τη διαφωνία σας & πάρτε θέση για κάθε θέμα που παρεκτρέπει από τον Ορθόδοξο δρόμο… η Δεσποτάδες θα σας αφήσουν στο έλεος του κόσμου (ήδη εξαιρούνται από την αλλαγή στην μισθοδοσία)…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here