Όρκισε και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας!

4

Σε προσωπικότητα ευρείας αλλά και υψηλού θεσμικού επιπέδου αποδοχής αναδεικνύεται ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.Συμεών.
Παρίσταται και έχει τον πρώτο λόγο ως κεντρικός εκκλησιαστικός παράγοντας σε πολλές τελετές και εκδηλώσεις.

Πρόσφατη συμμετοχή του Μητροπολίτη μας η ορκωμοσία του πρώτου τη τάξει θεσμικού παράγοντα των ενόπλων δυνάμεων της χώρας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Φλώρου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα παρουσία του συνόλου της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

Ειδικότερα ο κ.Συμεών μετέβη στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας Τατοΐου, κατόπιν προσκλήσεως του Νέου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Φλώρου και ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του τοπικού Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα.

Ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε την Ακολουθία της Ορκωμοσίας του Νέου Αρχηγού, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος επισήμως ανέλαβε τα ηνία του ΓΕΕΘΑ, διαδεχόμενος τον απερχόμενο Αρχηγό Πτέραρχο κ. Χρήστο Χριστοδούλου.

Στην Τελετή συγχοροστάτησε και ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Νικολάου Παναγιωτοπούλου και σύσσωμης της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας της χώρας.

Ευχήθηκε από καρδίας στο Νέο Αρχηγό, η θητεία του να είναι ειρηνική, να στεφθεί με επιτυχία και να είναι επισκιασμένη από την Χάρη του Θεού και της Υπερμάχου Στρατηγού του Γένους μας Υπεραγίας Θεοτόκου, μεταφέροντας συγχρόνως και τις πατρικές ευχές του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και του Μητροπολίτη κ. Αθηναγόρου.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “…Σε προσωπικότητα ευρείας αλλά και υψηλού θεσμικού επιπέδου αποδοχής αναδεικνύεται ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.Συμεών…” ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ. ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.

    • Πολύ κατατοπιστικό το άρθρο της ιστοσελίδας. Όλα έχουν την «ρίζα» τους, δεν είναι «καθαρά & ξάστερα».
      Οι συγκεκριμένοι Ιεράρχες & λοιποί παρατρεχάμενοι, δεν έχουν «κεφαλή» τον ΧΡΙΣΤΟ, αλλά τον χρυσό! η τους «κρατούν» με κρυφά γεγονότα & πράξεις η τους «προάγουν» σε Εκκλησιαστικά αξιώματα για την υπακοή τους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here