Χωρίς νερό το Νέο Μοναστήρι.Αποδείχθηκε μεγαλύτερη η βλάβη στο υδραγωγείο(βίντεο)

0

Μια μέρα ολόκληρη δούλευαν τα συνεργεία αλλά δεν κατάφεραν να αποκαταστήσουν την βλάβη που προκλήθηκε σε έναν από τους δύο μετασχηματιστές που τροφοδοτούν το υδραγωγείο του Νέου Μοναστηρίου.

Geplaatst door Nikolaos Kalimeris op Dinsdag 12 november 2019

Την βλάβη αλλά και τις προσπάθειες που γίνονται για την αποκατάσταση της δημοσιοποίησε ο Αντιδήμαρχος Δομοκού Νίκος Καλημέρης:

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν συνεργεία του Δήμου, της ΔΕΗ αλλά και ιδιώτες ηλεκτρολόγοι η αποκατάσταση της ζημίας δεν ολοκληρώθηκε σήμερα. Εκτιμούμε ότι αύριο το πρωί θα αποκατασταθεί εν μέρη η ζημία. Αυτή την στιγμή στο υδραγωγείο μπαίνει εισερχόμενο νερό σε μικρή ποσότητα που δεν μπορεί να αναπληρώσει την ζήτηση . Κάποια σπίτια ενδεχομένως από την κλίση του δικτύου έχουν κάποιο λίγο νερό που κατά την διάρκεια της νύχτας θα αυξηθεί και θα επεκταθεί.
Η σοβαρή αυτή βλάβη αποκάλυψε και έθεσε σοβαρά ζητήματα στην νέα Δημοτική αρχή. Με πρώτο από όλα την δημιουργία εναλλακτικής λύσης σε παρόμοια περιστατικά(ύδρευση) , δεύτερο την συντήρηση του συγκεκριμένου τομέα ,από όπου παίρνουν ρεύμα πολλές αρδευτικές Γεωτρήσεις αλλά και δύο υδρευτικές (θυμίζω ότι την κατασκευή τους έκανε ο πρώην Δήμαρχος Τρικάλων κ Ταμήλος πριν 40 χρόνια), και τρίτον την δημιουργία ελέγχου του πόσιμου ύδατος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here