Δικυκλιστής δέχτηκε μπουνιά στο κέντρο της Λαμίας από αφηνιασμένο ρομά(βίντεο)

0

Απίστευτο   περιστατικό βιαιότητας τις πρωινές ώρες μεταξύ Ρομά   στο κέντρο της πόλης της Λαμίας .

Στην οδό Καποδιστρίου   έξω από ένα μαγαζί καφέ   σε ανύποπτη στιγμή άρχισαν να τσακώνονται και να πιάνονται στα  χέρια δύο νεαροί  Ρομά . Η αστυνομία που έσπευσε κατάφερε να τους  ξεχωρίσει  αλλά η συνέχεια  άφησε άφωνους  όλους τους διερχόμενους από την περιοχή ….

Ο ένας Ρομά γυμνός  από την μέση και πάνω  άρχισε να τρέχει  στους γύρω δρόμους και λίγη ώρα αργότερα  ανεβαίνοντας  την Καποδιστρίου από την αριστερή πλευρά  προς την πλατεία Πάρκου φώναζε  σε έξαλλη κατάσταση και  έσπρωχνε περαστικούς στο διάβα του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες  βρισκόταν σε  μία περίεργη  κατάσταση,εκτός εαυτού και φθάνοντας  στην διασταύρωση της πλατείας  εντελώς ξαφνικά και χωρίς αιτία  έδωσε γροθιά σε διερχόμενο μοτοσυκλετιστή  που  είχε σταματήσει  στο σημείο εκείνο γιατί έχει διάβαση πεζών .

Ο μοτοσυκλετιστής ευτυχώς φορούσε κράνος  και  δεν χτύπησε σοβαρά αλλά  το σοκ ήταν μεγάλο . Στο κέντρο της  πόλης  στήθηκε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του .Σοκαρισμένοι οι διερχόμενοι με χαρακτηριστικές τις δηλώσεις γυναίκας που παρακολουθούσε αποσβολωμένη:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here