Χρήστος Σταϊκούρας:Δεν είμαι βέβαιος πως θα λειτουργήσει η ΠΕΛ,προσφέρομαι να βοηθήσω

0

Προβληματισμένος για τις εξελίξεις στην ΠΕΛ εμφανίστηκε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 ο π. υπουργός και βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας αιτιολογώντας και το παρών που ψήφισε η ΝΔ στη συζήτηση  για την μεταβίβαση της ΠΕΛ σε ΑΕ με μετόχους τον Δήμο,το ΕΒΕ και την Περιφέρεια.

Το ιδιοκτησιακό δεν είναι ξεκάθαρο αλλά και να ήταν απαιτούνται 6 μήνες για μεταβίβαση περιουσιακού στοιχείου του Δημοσίου,σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το μετοχικό προβλεπόμενο κεφάλαιο είναι πολύ μικρό και ο τρόπος που νομοθετήθηκε η μεταβίβαση δεν είμαι βέβαιος πως θα μπορέσει να λειτουργήσει,σχολίασε ο κος Σταϊκούρας σημειώνοντας πως το θετικό είναι πως έστω και μετά από χρόνια η Κυβέρνηση κράτησε και συνέχισε πάνω στην νομοθετική διάταξη της ΝΔ για ευρύτερη λειτουργία της ΠΕλ.

Η ΠΕΛ είναι σημαντικό κεφάλαιο για την περιοχή ,απαιτείται συνολική πολιτική στο θέμα των εκθέσεων,εύχομαι να λειτουργήσει το σχήμα και είμαι στην διάθεσή τους σήμερα και αύριο ευελπιστώ από καλύτερη θέση να προσφέρω όσα μπορώ,τόνισε ο κος Σταϊκούρας:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here